Herkese Hayırlı geceler, Kendinize hakim olabiliyor musunuz? Yoksa öfkenize yenilip, karşınızdaki insanın sizi ele geçirmesine müsaade ediyor musunuz?Sakin kalmalı.
Damarıma basılmadığı sürece kolay sinirlenmem gayet sakin ve uysal biriyim ama sinirlenmişsem bütün köprüleri de yakarım hiç düşünmem önünü arkasını allah ne verdiyse.😄
Sakin bir tabiatım vardır kolay kolay öfkelenmem. Lakin sonuçta insanız öfkelenebilirim de. Öfkelendigimde genelde gerekli bir iki cümle söyledikten sonra susmayı ve oradan uzaklaşmayı tercih ederim. Ayaktaysam otururum. Yatakta uzanma imkanım varsa ayaklarımı havaya kaldırarak ve gözlerimi kapayarak yatmayı tercih ederim.
Aslında kötü bişey söylememişsin. Benden soru olarak yüksek bir beklentin olduğunu yazmışsın. Buda benim senin gözünde yüksek bir yerlerde olduğumu gösterir. Bunun nesine sinirleneyim ki
Selam aleykum abla , insanın ruh hali cok degişken. Ben bazen cok sakin olabiliyorum. Neden biiyorum bazende sakin olamıyorum , cok cabuk sinirledigim zamanlar oluyor sinir bazen iyi bazende kötü. İnsan dememesi gerekenleri sinirliyken söyleyebiliyor
hoş bulduk abla eskisi gibi pek takılmıyorum buralarda abla işim gücüm oluyor gelmek istemiyorum bazen arada bakıp cıkıyorum vaktim olmuyor biliyorsun acıktan lise okuyordum bitirdim aldım diplomayı seneye nasip olursa sinavlara girecegim hazirlanıyorum sen nasilsın abla
her daim iyi ol abla sende kendine iyi bak bazen burası insana iyi geliyor bazende iyi gelmiyor takılmamak daha iyi tek tük arkadaşlar abiler ablalar iyi dostlar edindim evet arada bakıp cıkmak icin duruyor bu burada eger meslek alabilirsem abla bu benim icin daha iyi olacak eskisi gibi gelmiyorum ya yinede iyiyim böyle abla insanı sitede yoruyor yipratıyor bazen insan burada da olaylar sorunlar yaşıyabiliyor
Cok haklısın abla burada insan uzun süre kaldımı hayatindan oluyor vaktini harciyor burada vakit harcayacagina bir insan sadece vaktini daha önemli şeylere vaktini harcamalı insanlar burada can sıkıntısından yapacak bir şey bulamadiklarina burada kafa dagitiyorlar vakit geciriyorlar bazı insanlar burada mutlu gercek hayatda bukamadiklarini burada bulmak istiyorlar sanal insanları hipnoz ediyor sanki abla bazıları bilerek ya da bilmeyere hata yapiyorlar hataya düşüyorlar dilerim hic nir insanı caresiz kimsesiz bırakmasın rabbim
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Kolayca sinirlenmem. Olaydan önce karşımdaki kişiye odaklanırım. Ne dediği veya ne yaptığı değil, bana neyi dedirtmek veya neyi yaptırmak istiyor ona göre düşünür ve hareket ederim.
Aşı vurulmamıştım çatıya kaçmıştım beni Sakarya'ya götürün demiştim iki abi hafta sonlarını benim için feda edip tatillerinden getirmişlerdi benim kafamda kaçma vardı onlarla gelip ama kıyamadım sonra geri döndüm onlarla izmite ertesi günü kendim kaçmıştım :D
Aslında hayır uslu uyumlu biriydim hatta şahin diye bir çocuk vardı arifiye çocuk esirgeme de kalırken bana emanet etmişlerdi onu abilik yapmıştım 1 ay kadar sonra aldılar yaşı çocuk esirgeme için küçüktü başka yere götürdük çok ağladım ondan ayrılırken keşke bulabilsem şimdilerde 23 yaşında filandır :(
Çok kolay sinirlenmem ama öfkelendiğim zaman da sağlam yaşarım o duyguyu.. Önce öfkemi bir şekilde aşarım.. Sonra da o kişiden sakin sakin, tatlı tatlı, sessizce, sakince intikamımı da alırım..
kolay sinirlenen biri değilim.. çoğunca sakin kalıp olayı iyimserlikle çözmeye çalışırım ;) sinirlenirsem de anında tepkimi vermeyi tercih ederim ki o an çözeyim benimle devam etmesin.. :)
Hayır kolay sinirlenmem. Ama belirli bir sınır aşıldıktan sonra sinirlenmemek elde olmuyor. Yine de sakinlikle, soğukkanlılıkla halletmeye çalışırım meselelerimi.
Beni sinirlendirmeye çalıştıklarında sinirlenirsem onların istediğini vermiş olurum. O yüzden sinirlenmem ki istedikleriniz alamayanlar sinirlensin. Ben onlarla dalga geçeyim 😂😂😂