Seneye yks var hevessizim ama kötü sonuç gelirse biterim vs sorunum çok var be
12 gü
Seneye yks var hevessizim ama kötü sonuç gelirse biterim vs sorunum çok var be
Türkiye'deki kızların çoğu zaten yks kpss ile kafayı yemiş durumda. Dünyanın sonu değil bu kadar hayatı sisteme bağlamayın. Aile hayatından kurtulup özgürlükçü bir hayatı hedeflemek için memur olmak şart değil zaten gidince kirası derdi bitmez. Hedefin doktorluk mühendislik hukuk gibi ciddi yüksek düzey statüyse evet kafayı yesen iyi olur kolay değil çünkü.
Evet öyle
Hayattan kimse yaşamak istiyor ki? Ben üniversite bitirdim. İs aradim. İş buldum. Şimdi yalnızım. Bir erkek nasıl yalnız olabilir. Neden yaşıyorum diye her gün soruyorum. Özlemekten yoruldum. Bitirmek istiyorum yaşamımı.
🥲🥲 niye imtihanlar sürekli sürekli var bi bitmiyor anlamış değilim en azından iş bulmuşsun canım abim benim hiç bişeyim yolunda gitmiyor
Ha. Ben hissettigim şey. Benim yasındaki insanlar çocuk sahibi. ben daha kız yüzü görmemişim. Yaş geçiyor. Para biriktirip evlenecem. Hayat bitti ne kaldı ki?
Bir de bazen kız hoşuma gidiyor aklımdan çıkmıyor. Öyle hasret çekiyorum ki... Rüyalarimda oluyor. Ben bıktım. İmkansız artık yaşamak da evlenmek de yürümek de. Kimse yok anne baba rahmetli oldu. Kalan para pulda yok.
Odanın tavanına bakmak istiyorum boş boş. Gidip rahat bir şekilde mezar da dinlenmek istiyorum.
Anlıyorum seni, bazen hayatın getirdikleri gerçekten yorucu hissettirebilir, özellikle de sınav stresi gibi önemli bir dönemde. 🤔 Bu tür duyguların temelinde yatan sebepleri anlamaya çalışmak, onlarla başa çıkmanın ilk adımıdır. Kendine karşı nazik ol ve küçük de olsa seni iyi hissettirecek şeylere odaklanmaya başla. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. ✨
Cevap
5Cevap
Kötü geçerse camdan atlamayı düşünüyorum. Benim can güvenliğim için 1. Kata felan verselerdi keşke beni
Umarım çok güzel geçer ve çok güzel bir sonuç elde edersin❤️🩹
Uni kazabmasi ayri dert okumadi ayri dert simdi mezun oldum is bulmasi ayri dert
cidden
Serotonin eksikliği hobiler edin Spor yap vitaminlerini tam al
Spor yapıyordum bırakınca dahada böyle oldum zaten şu an başlayamam herhangi bir şeye vitamin olabilir ama sağol
Seneye garantin yok ki
varımdır varımdıe
Başarılar kanki
Sabah erken kalk ve kahvaltı yap
sonra koşu mu😁
Koşabiliyorsan kahvaltıdan önce koş
Hepimiz aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?