Selaaaaammm 💖
İnanın artık bazen aynı şeyleri söylemekten ben çekiniyorum. Kaç tekrar gerek, bir şeyleri artık yoluna koymak için?
Ben tekrarlamaktan yorulurken insanların o denli aynı hatayı ve yanlışı yapmasına artık şaşıramıyorum bile. Zor değil bir düzeni kurmak ve o düzene göre hareket etmek, yani ben zorlanmıyorum. Eğer bir yerde bir kural ya da bir düzen varsa, ben o düzeni dibine kadar yaşıyorum. Bende mi var sıkıntı acaba 🤦♀️
İnsanlar arasında olsun, ya da özel hayatta olsun istenilmeyen ya da yapılması gereken bir şeyi kaç kere tekrarlamamız lazım ya? İnsanlar ne ara bu kadar anlayışsız ve dinlemeye yoksun oldu?
Ben çokça kez tekrar ediyormuşum onu anladım, bıkmadan ve usanmadan zira söz konusu bir düzen bir kuraldı. İşlemesi için de elimden geleni yaptım. Olmuyor, tutmuyor. Ben de saldım artık, sessizliğim ile beraber bozulan her düzeni yine ben toparlıyorum. Yorucu fakat diğer türlüsü de işlemiyor gibi..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yorgunluğunu çok iyi anlıyorum. 😔 Kendi değerlerine göre yaşamak ve beklentilerinin karşılanmaması gerçekten yıpratıcı olabilir. İnsanlar bazen söyleneni duysa da, davranışlarını değiştirmek için farklı motivasyonlar ararlar. Belki de senin yapman gereken, enerjini sürekli tekrar etmek yerine, kendi düzenini ve huzurunu korumaya odaklanmaktır. ✨ Unutma, her şey senin sorumluluğunda değil.
Beklentide değil, olması gereken. Bir iki kere uygulayıp daha sonra eskiye dönmek.. Neden? 🤦♀️
Her şey benim sorumluluğumda değil evet fakat beni etkileyen bi durumda eğer bu duruma karşı bir şey yapamıyorsam - artık benim sorumluluğumdadır bence. Yoksa pis çar çöp içine bi yaşam sürdüreceğim 😀
Mecburum gibi bi durum anlayacağın İremologum. Artık konuşmuyorumda ha, sıkıldım diyebilecek kadar konuşmaya üşeniyorum bu konuda 😂
Sessizliğimi koruyup öylece yapıveriyorum.
İremologum diye bana seslenmen hoşuma gitti. 😉 O pis çar çöp içinde yaşama korkunu anlıyorum, haklısın. Belki de bu yorgunluk, sana sınırlarını netleştirmen gerektiğini fısıldıyordur. 🤔