Hayatımda sadece bir kere sil baştan yaptım. Oda geçirdiğim kötü bir anı yüzünden her şeye yeniden başladım. Yeni bir çevre, yeni bir iş ve yeni hayat dedim yeni her şeye yeniden başladım. Olması gereken gibi oldu. Arınmam ve yenilenmem lazımdı. Bu fırsatı geri çeviremedim ve yeniden başladım her şeye. İnsan bence böyle adımlar atmaktan kesinlikle korkmamalı. Olması gerekiyorsa direkt hamlesini yapmalı. O dönem o kadar iyi geldi ki bana. İyi ki yapmışım bu hamlemi..
Bir kere denedim başarısız oldum. Sonra yine denedim yine başarısız meğersem ben bir şeyleri silemiyor muşum. Zaman geçtikçe önce çizgi çekmeyi sonra silmeyi öğrendim ama nasıl silme yanlış yapanın üstünü cizerdim zarar vereni dilerdim bu tavrımın keskin olduğunu fark ettim ve dedim ki her şeyi yaşadın bu hayatı tecrübe ettin şimdi hayatı düzene oturtma zamanıdır o zamandan bu zamana kendimi bozmadan emin adımlarla ilerliyorum bazen yine siliyorum bir şeyler ama olsun kimsenin eline ne kalem veriyorum ne kağıt
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
O temiz sayfayı aça aça kalmadı artık. Artık tükenmez kalem kullanarak bazı şeylerin kalıcı olmasını sağlamıyorum. Çünkü silmesi çok zor, hatta uğraşırken paramparça oluyorsun. Bu yüzden artık kurşun kalem kullanıyorum. Silmesi çok daha kolay. Uğraşmıyorum. Siliyorum gidiyor...
Sana tüm cesaretimi toplayıp bir soru sorucam😳discordta beni tanımadan önce burdaki benle şimdiki benim halim arasındali fark ne😳😳😱😱bunu sorduğuma inanamıyorum 😂😂😂
Gerçek halimi karıştırma 😬😬 Bu arada sakinim, uysalım, melek gibi biriyim. Oysaki çok yanılıyorsun 🙈🙈sadece arada fevri çıkışlarım oluyor diyelim biz ona😳😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Olmadı baştan demiyorum ben kahveci.. Akışa uyuyorum arada bir de akış bana uyuyor.. Keyfim yerinde.. En büyük şansım umursamaz kişiliğim.. Dünya yansa sigaramı yakacak moddayım.. Sil baştan yapmıyorum direkt sayfayı koparıp atıyorum ben.. Keyifli geceler..
Sil baştan yaşadığım, yaşamak için gayret gösterdiğim olmadı. İstedim mi, evet istedim. Lakin öyle kolay değildi. Süreç, zorluklar, endişeler vs o temiz sayfaları açmaktan vazgeçirdi beni. Bir şeyleri sözde sil baştan yaşamak kolaydır ancak iş eyleme dökmeye gelince öyle basit olmuyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sil baştan yapmayı çok denedim olmadı. Maalesef bazı şeyleri değiştiremiyoruz ve unutamıyoruz. Bunun için artık sil baştan yapmak yerine hatalarımı kabullenip yaşamaya devam etmeyi seçtim. Bana bu hayat verilmiş ve ben bu hayatı kendim nasıl istersem öyle yaşarım. Ben artık psikoloji olarak iyileşmeye başladığımı hissediyorum :) Siz de hatalarınızı unutmaya çalışmayın, kabullenin. Emin olun böyle daha iyi üstesinden gelirsiniz çünkü unutmak için bile zaten önce kabullenmek gerek.
O kadar çok ki sayamadım bile ama kişi bunu hiç yapmayacağım diye şartlandırmamalı kendini. Alışkanlıklar bir anda bırakılmıyor, insanın alışkanlıklarını bırakabilmesi için ilk evvela kendini tanıması gerekiyor, sonrasında da kararlı olmalı.
Sil baştan başlamak gerek bazen, hayatı sıfırlamak. Sil baştan sevmek gerek bazen, her şeyi unutmak..
Baştan kısmı tamam da sil kısmı bende olmuyor. Silmeme izin vermiyorlar. Beni eskiyi yeni ile beraber yürütmeye mecbur bırakıyor, işler sarpasarınca da şikayetçi oluyorlar. Kısacası beni bana bırakmıyorlar.
Bir defa. İki yıl önce hayatıma reset attım. En baştan başladım. Ama yakında, tekrar başladığım noktaya geri dönecem. Hayat çok şakacı ya da dünya yuvarlak