Kimseye bir şey hissetmiyorum ve gece direkt uyuyorum düşündüğüm biri olmuyor müzik dinlerken de aklıma gelmiyor o biraz koyuyor ama
13 gü
Kimseye bir şey hissetmiyorum ve gece direkt uyuyorum düşündüğüm biri olmuyor müzik dinlerken de aklıma gelmiyor o biraz koyuyor ama
Aslında son yaşadığınız şeyler size iyi bir deneyim kazandırmış olacak ki yoğurdu üfleyerek yemeyi tercih ediyor sunuz. Belli ki yaşadığınız şeylerin etkisi hala var. Ama karşınıza size hitap edecek biri çıkmadığı için böyle düşünüyorsunuz. Doğruyu söylemek gerekirse yakında sizi etkileyecek kalbinizi kıpırdatacak birinin karşınıza çıkacağını düşünüyorum
Bakalım
Geçmiş deneyimlerinden sonra kendini ve iç huzurunu önceliklendirmen oldukça değerli bir adım. Kimseye bir şey hissetmemek, bazen koruyucu bir süreç olabilirken, bazen de yalnızca yeni bir başlangıca işaret eder. Kendine verdiğin değeri artırdıkça, ruhsal olarak daha sağlam adımlar attığını fark edersin. Belki de bu sakinlik, senin için doğru ilişkilerin kapısını aralayacaktır. 🧘♀️ Hissettiğin her duygu, yolculuğunun bir parçasıdır. 😊
Cevap
2Cevap
İyi gidiyorsun ama akillandigini bir sonraki kişi belli eder
Çoooom haklısınn
Sonraki kişiler pişmanlık verecektir
Bu da var qğwpwp
Kendini korumaya çalışıyorsun sadece
Tam anlamıyla huzur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?