Yaşadıklarımdan alıyorum. Gördüğüm, duyduğum ve içimde iz bırakan her şey zamanla bir düşünceye dönüşüyor. Bazen küçük bir an bile uzun süre aklımda kalıyor ve oradan yeni fikirler doğuyor. Özellikle zorlandığım, değiştiğim ya da kendimi sorguladığım anlar bana daha çok şey öğretiyor. İnsanlarla kurduğum bağlar, yaptığım hatalar ve öğrendiğim dersler de ilhamımın önemli bir parçası. Kısacası hayatın içinde yaşadığım her şey, fark etsem de etmesem de beni besliyor ve yeni şeyler üretmemi sağlıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bir kaynağım yok içimden geliyor işte😅
Bir his doğuyor demek ki 😅
Öyle işte😅🥳
Kendimden alıyorum denilebilir
🦋🌸
Yaşadıklarımdan alıyorum. Gördüğüm, duyduğum ve içimde iz bırakan her şey zamanla bir düşünceye dönüşüyor. Bazen küçük bir an bile uzun süre aklımda kalıyor ve oradan yeni fikirler doğuyor. Özellikle zorlandığım, değiştiğim ya da kendimi sorguladığım anlar bana daha çok şey öğretiyor. İnsanlarla kurduğum bağlar, yaptığım hatalar ve öğrendiğim dersler de ilhamımın önemli bir parçası. Kısacası hayatın içinde yaşadığım her şey, fark etsem de etmesem de beni besliyor ve yeni şeyler üretmemi sağlıyor.
İsteyince olmuyor. Bir anlık manzara, ortam, olay, aklıma gelen anı ya bir şiire ya da hikayeye dönüşüyor.
Evet, genelde öyle oluyor.
👍🙏
Şarkılardan alıyorum
Hesaba para geldiğinde garanti uygulamasinin zil sesinden 🤣
Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Hey maşallah.
Kendimden😀
Güzellikten yani 😅
Oy 🌸🍫☕
🤍🌸 ☕
Bir kereden içime doluyor benim
Şarj mı oluyorsun? 😅
Bilmiyorum aniden geliyorlar 😅
İyiymiş 😅
😅😅
Müzik, doğa, hayvanlar
Ne güzel
Güzel olan ne?
Sizsiniz diyip konuyu kapiyim ben
Senden negatif enerji alıyorum.
Bunu benim bilmem sizin ne işinize yariyacak
Bilmem tuhaf birisin.
Oysa size güzel bi iltifati le kapamistim konuyu
Yoo iltifat etmediniz ama bunada gerek yok zaten.
Elinin körü sahra tamam bisi demedik
Ahahaghsh😅
Dur sizsinizi yanlış anlamışım 😅 arada oluyor böyle şeyler 🤦🏻♀️
Eee tamam alayim özürü ozaman
Tamam özür.
Negatif işi ne oldu peki
Hala alıyorum 😅
Sahra son otobusu kacirasinda eve yürüyerek gidesin emi
Ahahhshs😅
Çok severim yüremeyi..
Kendimden alıyorum
Kendimden alıyorum..