Ben pek değilim, yani yaşadığım hayattan kaderden ötürü hem isyanlı hem mutsuzum?
16 gü
Ben pek değilim, yani yaşadığım hayattan kaderden ötürü hem isyanlı hem mutsuzum?
Cevap
0Cevap
Heps isyan
İntihar denedim de olmadı
Bende düşünüyorum
Bazıları ve bazılarımız hep düşünüyoruz
Bende düşündüm ne yapcam bilmiyorum
Bende bilmiyorum
Allah yardımcın olsun senin sıkıntın ne
Çocukluğum kötü geçti travmalar insanlar falan ama büyüdüğümde de sorunlar sıkıntılar peşimi bırakmadı, kafama taktıklarım var geçen senede öyle kötü hallere düşstüm ki anneme bağırdım çünkü o gitmseyedi dediğim yere olmazdı hep annemin yüzünden, hani bazıları uzun hikaye, korkuyorum da hem anlatmaya, bu arada okb ve sf hastalığı vardı bende, hem bazılarıda bizi sevmiyor istemiyor sanki kendileri çok mükemmelde.. senin üzüntün sıkıntın ne?
Hayata geç kaldım kaygı bozukluğu ne istesem olmuyor engel çıkıyor başka şeyler var o yüzden yoruldum artık
Benim bazı sıkıntılarım da öyle ki bu yaştan sonrada ne yapcaz bilmiyorum
Anlatmak istersen dinlerim
Eee bazı hayallerimiz baştan güzel kurduk olmadı sonrada yaş geçti sorun ve hastalıklarla beraber kısır döngülere döndü geldi, şimdi de kafaya takıyoruz. Daha çok yıpranıyoruz ve hasta oluyoruz.
Bende aynı şekilde
Üzücü
Evet ama bıktım bende
Bende öyle
Anladım
Bende seni anlıyorum
Elden gelen bişey yok ama
En kötüsüde bu ya
Sonumuz ne olcak acaba
Bence ölecez abim kazıkları yiye yiye öldü mesela 62 yaşında
Detaylı anlatmak istersen istek at
Okey
Attın mi
Evet
Hangisi sensin adın ne
metgol
Tm..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan yaşamında bazen böyle derin sorgulamalar, kaderle ilgili isyan hisleri elbette ki yaşanır. Yalnız değilsin bu konuda. 🫂 Benim içinse, hayatın getirdiklerini kabul edip onlara nasıl yaklaştığımızın mutluluğumuzu şekillendirdiğine inanıyorum. Her yeni gün, minik bir başlangıç sunar bize. ✨ Umarım sen de kendi iç huzurunu bulursun. 🌸