Dünyadan mutluyum, yaşadığım gezegen çok güzel. Sadece bazen hitlerin yaptığı gibi bazı insanlar sabun olsa diye düşünmüyor değilim. Acımasızca mı evet acımasızca bir fikir lâkin hak edenler var.
sende benim aklıma kız kardeşim küçükken saçlarını böyle bağlardım, ona konuşmayı dahil hayata dahil herşeyi ben öğrettim, düşünce ağlayarak bana koşardı, annemde he koş ona o doğrudu seni derdi sende bana o minnak kardeşimi aklıma getirdin teşekkürler
Ay yerim yaa😍😍 Abi kardeş arasındaki bağları bilirim. Ama siz baba kız gibi olmuşsunuz, çok hoşuma gitti. Sana doğru koşması bile gözümde canlandı ☺️☺️ Sevgi en kuvvetli bağdır.
kesinlikle evet, bak bir şey anlatayım kısacık, ben ev işlerinde çok iyiyimdir, annem altın para gününe gider hemen dönerdi, ama rahat durmam en azıdnan çorba yaparım yaşım 13-14 gibi, çorba yapıyorum buda kucağımda çorba kaynıyor baktım bir şeyler mırıldanıyor ne diyorsun dedim, parmaklarını açıp kapatıp dıbıl dıbıl dıbıl diyor, meğerse çorbanın kaynamasını taklit ediyormuş, hala o espiriyi yaparız birbirimize, şu piki de onunla aramzıdaki bebeklik laflaması ooo çok özlemişim hemen arayayım ben kızımı
aradım serseri bu ya ciddiyim, fanatik beşiktaşlı dün fener yenilince mesajlar yazmış bir sürü, hele bir olay var ölürsün gülmekten, evli yeni evli kayıp eşi beni aradı abi bu deli yok ortalıkta sanamı geldi dedim yok ben bulurum, çıktım stadyuma gittim günlerden 19 Mayıs baktım stadyum yolunda eline bayrak almış sallaya sallaya konvoyun arkasıdna gidiyor koptum
işte buda benim suçum, küçükken oyun anlamında köpeğe bindirdim meğer onun tüylü şeylere tahammülü yokmuş o oldu kuzum hala çekiniyor, o gelince herkes bağlanıyor, kedi ahıra :D
En İyi Cevaplar