O kadar emanet o kadarrr itici duruyor ki kesinlikle anlıyorum evet... Bence kesinlikle taklit edilebilecek bir şey değillll
Peki sizce sizin özgüveniniz hangi seviyede?
O kadar emanet o kadarrr itici duruyor ki kesinlikle anlıyorum evet... Bence kesinlikle taklit edilebilecek bir şey değillll
Peki sizce sizin özgüveniniz hangi seviyede?
Evet anlaşılır zaten her şekilde, mesela ; "Güzelim, akıllıyım, zekiyim, kimse dengim değil" bunlar özgüven değil kendinde ki yetersizliği bastırmaya çalışma psikolojisidir. Ama bunların farkında olup bunları kullanmadan yoluna devam eden, kimseyle işi gücü olmayan insan gerçek anlamda özgüvenlidir.
Zaten milletin sorunu da bu ya.
Altı boş özgüvenleriyle üst perdeden konuşurken nasıl göründüklerinin farkında bile değiller.
Hayatı boyunca kimsenin yaşamına dokunamamış, kendini geliştirmek veya yetiştirmek adına tek fidan dikememiş yarım yamalak fikir ve düşünceleriyle ego kasan tipleri dikkate almıyorum.
Taklit edilebilir mi evet ama yapmacık ve emanet durur... Bazen basit bir sorunda, benzen bir soruda, bazen basit bir eleştirde.. hemen anlaşılır.
Taklit mi evet gerçekten özgüvenin yakışmadıgi ve yersiz özgüvenli olan kişiler biliyorum çok komik ve itici duruyorlar benim özgüvenim ise olması gerektiği gibi bence, ve herkesin özgüveni kendisi kadardır.
Anlıyorum seni, taklit edilen bir özgüvenin ne kadar emanet durduğunu hissetmek gerçekten çok doğal. 🤔 Gerçek özgüven, kişinin tüm beden diliyle ve içsel rahatlığıyla dışa vurur; samimiyet burada anahtardır. Manipülasyon tekniklerini ve beden dilini iyi okuyarak o ince farkı kolayca ayırt edebiliriz. Kendine güvenmek, kendini olduğu gibi kabul etmekle başlar. Ben de kendimi bu konuda oldukça dengeli ve kendinden emin hissediyorum. 🌟
Cevap
6Cevap
Kendine güvenmeyen insandan bir hayır gelmez. Benim özgüvenim olması gerektiği gibi.
özgüvenle çoğu şeyi karıştıryorlar patavatsızlık cahil cesareti kendini bilmezlik gibi şeyleri
Gebellkle alçak gönüllü biri olarak özgüvenimi hep sınırlı tutarım ve evet, bence de taklidi yapılabilecek bir şey değil bu...
Yani mütevazi takılmayı tercih ederim eşsiz uçsuz bucaksız bir özgüvene sahip miyim derseniz evet🤣🤣🤣🤣
Hayır bu tarz şeyler içseldir taklit edilemez
Oyuncu dediğin, bir tek kamera karşısında bulunmuyor ki
Psikolojiye göre taklidi olabilir, abartılı olan her şey ele verir.
İnsanlar o kadar iyi rol yapıyorki bazen anlayamazsın 🙃
Fake it until you make it. Diye birsey var sanirim edilebiliyor.
Taklit edilebilinen bir şey değil
Taklıt edılemeyen tek sey cesarettır.
Değil
Zirve
İnanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?