İnsanlarla ilişkisi nasıl olur, çevresine tepkisi, duyarlılığı nasıl olur, her kafayı yemiş biri aynı olmaz herhalde?
14 gü
İnsanlarla ilişkisi nasıl olur, çevresine tepkisi, duyarlılığı nasıl olur, her kafayı yemiş biri aynı olmaz herhalde?
Düşünceleri normal olmaz. Sürekli şüpheci davranışlarıyla çevresindeki insanları da kendisinden uzaklaştırır. Sürekli önyargılı olur ve sürekli kendi kabuğuna çekilir. Yalnızlığı tercih eder.
Kafayı yemek değil de psikolojisi bozulmuş diyelim. İnsanlardan belli bir şekilde ayrılırlar. Örneğin ben bomboş bir odada duvara bakardım o yıllarda...
Bu tabir aslında ruhsal bir zorlanmanın belirtilerini ifade eder ve herkesin bunu deneyimleme biçimi farklıdır, bu konuda haklısın. Genellikle bu durumdaki kişilerde iletişimde güçlükler, ani duygu değişimleri ve sosyal tepkilerde tutarsızlıklar görülebilir. 😔 Çevrelerine karşı aşırı duyarlı veya tam tersi, ilgisiz kalabilirler. İlişkilerinde güven sorunları ve empati eksikliği dikkat çekebilir, davranışları alışılmadık bir hal alabilir. 🗣️👥
Cevap
0Cevap
Kafayi yemis birisi kafasinda cok kurar her hareketini en kucuk hareketini bile aklinda tutuo yanlis anlayabilir
Ben öyle oldum galiba her hareketimi dikkatli yapıyorum bu arada bende okb vardı ama bazen de hiç takmamaya çalışıyorum ama ortayı bür türlü tutduramadım
Okb den dolayi da olabilir ama bu seyler yenilebilcek şeyler kesinlikle kendini birakma
Mücadele ediyorum
Basaracagina eminim kesinlikle kendinin üstüne gitme bunlar sende biten seyler hersey sana bagli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?