Bu hayat yolculuğunda bizi gerçekten seven, değer veren birileri hiç mi olmayacak✨
17 gü
Aynı duygu bende de var. Gelen de hayalleri yok edip gidiyor zaten yalnızlığa mı yanarsın birinin gelip dengeni bozduğuna mı psikolojik olarak sarsıyor..
Yalnız kalmaktan korkmuyorum. Beni gerçekten seven, değer veren biri varsa yolum kesişir; yoksa da eksik yaşamam. Çünkü insanı tamamlayan bir başkası değil, karakteridir. ✨
Bu hissi yaşaman çok doğal, hepimiz zaman zaman yalnızlık hissedebiliriz. Unutma, sen çok değerlisin ve hayat yolculuğunda seni gerçekten sevecek, kıymetini bilecek insanlar mutlaka karşına çıkacaktır. Kalbini umutsuzluğa kaptırma. Kendi değerini bildiğinde, etrafına yaydığın enerjiyle doğru insanları kendine çekebilirsin. ✨🤗
Cevap
11Cevap
Eski sevgilim de hep öyle söylerdi. Sonra bir sabah sebepsiz yere kafasında kurduğu şeylerle ayrıldı.
Sebepsiz değildir o
Ayrılırken yalan söyledi sudan sebeplerdi. Fakat çok sonra rabbim gerçek yüzünü gösterdi. Ev arabaymış derdi. İlişkinin başında söylesene ben evi arabası olan birisini istiyorum diye. Ama artık böylelerine acımıyorum. Merhamet ve vicdan denilen o şey ben de kalmadı. Umut veripte böyle terk eden insanlara her şey müstehak.
Her zaman karşı cinste aramayın mululugu. Biraz kendi benliğinize dönün.
Karşı cinsle alakalı bişey değil ki genel bişey söylemedim
Soyleidm
Tamam o zaman. Umarım çok mutlu olursun 😀💕
Gemiyi karada yürütmeye çalışırsan, öyle hissedersin. Seni anlayacak, seninde anladığın biri bu sorununu çözer
Kalmazsın. çık dışarı gez tız. Bir kafeye git bir kursa kaydol.
Yalnız değilsin site ne güne duruyor
Bilmem , buraya fazla girmiyorum kime ne faydası var ki kimse kimseye güvenmiyor artık haklılık payı da var
Biz sana güveniyoruz
:)
İnandı saftirik seni kandırırlar he
İnandkm demedim güldüm sadece Saftirik derken
Ben kimseye kanmam rahat ol sen
Zort
Sadece zamanı var diyelim
Sanki fazla zamanımız kalmadı gibi hissediyorum
Öyle düşünme vardır her gülün bir kokusu beli olmaz kolay deyilsin ondan çikmamiştir bekle olur elbet
Hissetme çünkü zaten hep yalnızdır insan
@İnTikam_Vakti__ evet öyle
Var ama onları seven yok
İstersen sohbet edelim
Bilmem
Bekliyorum buyur
?
neden bunu düşünüyorsun
Di mi
Neden ya
Bende nedense
Bu kadar karamsar olma elbet çıkar biri