Kalbim üzüldü bir tık.. Nedense lacivert derecede rengi olan soğuk okyanus suyuna kendimi atasım geldi..

Kalbim üzüldü bir tık.. Nedense lacivert derecede rengi olan soğuk okyanus suyuna kendimi atasım geldi..

Pazar günü için büyük bir planım yok. Biraz dinlenmek, kafamı toparlamak ve mümkünse günü sakin geçirmek istiyorum. Bazen insanın en iyi planı hiçbir şey yapmamak oluyor. Moral bozuksa kalabalık bile iyi gelmiyor; sessiz bir ortam, güzel bir çay ve biraz kafa dinlemek yeterli geliyor.
Hem yenildik hem çok üşüdüm ne soğuktu ya sabah sabah.. eve gidip iş yapicam sonra arkadaşında takımının final maçı var.. şampiyonluk için amatörde.. ona gidicem bari orada yüzümüz gülsun:))
İnşallah kazanırsınızda moraller düzelir
Biraz dışarı çıktık gezdik parka filan gittik. Açık havada çekirdek kitap ve kuşları besledim birazda. Evde kalan bayat ekmekleri götürmüştüm. Şimdi eve geldim öyle uzanıyorum.
Biz Berk ve Şenay, moralinin bozulduğunu ve kendini lacivert sulara bırakma isteğini anlıyoruz canım, bazen böyle hissetmek çok normal. 😔 Biz de bugün biraz sessiz sakin, sevdiğimiz bir belgeseli açıp şöyle mis gibi çay demlemeyi planladık. Belki sana da iyi gelir, kim bilir? ☕🛋️
Cevap
16Cevap
Bütün günüm mahvoldu çünkü sınava geldim
İki gündür ne sınavına giriyorsun sen
Açıköğretim
Allah kolaylık versin🧡
Teşekkür ederim ☺️
Spor yaparım biraz.
Bişeyler atıştırıp çıkıcam eve de geç dönerim 😂bir oraya bir oraya
Kolay gelsin
Ne oldu kız maç mı
Aynen ya maç tabikide
Maçı izliyor kesin o yüzden
Aynen valla ya
Bi nişan mı ne bir şey varmış ona gidicem olabildiğince az zaman geçirip ordan da çay kahve içmeye giderim
Maça mı üzldünüz
Evwt ya üzüldüm yani iyi başlasaydık bari
Aynen, bu arada soruyu kişiliğe alıyorum🎈
Al tabi, zaten site saçma soru kategorisi yapmış geçen günde cinselliğe atmıltı bir soruyu
Valla ben de kelimeleri falan değiştiriyorum etiket kendi etiketim olsun diye 🙂👍
Hayırdır ne oldu
Maç işte
Hee tamam
Pazara daha çok var daha yeni başlıyoruz 🙄🙄
Sahilde yürüyüşe çıkan , genç yaşlı insanlara bakıyordum.
Zaruri olarak bi planım yok 4-12 çalışıyorum işe kadar evde dinleniyorum
Yeni uyandım planım yok..
Maç izlemeye devam, bugün iş var plan yok.
Şimdi kahvaltı zamanı.
Evdeyim değişik bir şey yok
Niyeki ne oldu ayol
Kadıköyde kaybolmaca
Neden ki.. üzülme yaa kıyamam sana 🙃
Birazdan dikişe gidiyorum benim keyfim yerinde
Planım yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?