Aile & Toplum Pazar günü planınız ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 ben galiba hep uyuyacağım fkfkfk Pazar günü planınız ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 76% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Markete gidiuimde akşam için köfte makarna salata malzemesi alıyım 1 9 Yorumla Soran +1 yıl akşam köfte yiyoruz yani Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Balık mı istersin Yorumla Soran +1 yıl rakı da açalım mı Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Olur iyi gider 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl konum atabilirsin 😅 Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl Hahahhahaaaa Yorumla Soran +1 yıl noldu yalan mı oldu yani şimdi Yorumla zodyaklısamara_ +1 yıl 😎. Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Birazdan antrenman yapacağım ardından kiyfet bakmaya gidicem. Sonrasına bakacağım belli değil 0 0 Yorumla
kamalıncazibəsi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Yahşi Cazibe İzliyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl daha güzel diziler var ya Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bugün sadece biraz yürüyüş yaptım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Keyif yapmak & 1 saat spor & gene keyif 0 1 Yorumla Soran +1 yıl benim keyif yepamk keyif yapmak ve keyif yapmak fkfkf Yorumla
vitamaeternam Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Galiba ben de 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hav nasık olduğun yerde Yorumla vitamaeternam +1 yıl Ne soğuk ne sıcak rüzgarlı Yorumla Soran +1 yıl iyi olsaydı at kendini sokağa derdim Yorumla vitamaeternam +1 yıl Zaten haftanın 5 günü sokaklarda dolmuşlarda sürünüyorum iyi böyle Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 12,7b cevap paylaştı. Alışveriiiş 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çalışıyorum valla 0 0 Yorumla
UğurKoç_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Yatışke sielwkekd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Markete gidiuimde akşam için köfte makarna salata malzemesi alıyım
akşam köfte yiyoruz yani
Balık mı istersin
rakı da açalım mı
Olur iyi gider 🤣🤣
konum atabilirsin 😅
Hahahhahaaaa
noldu yalan mı oldu yani şimdi
😎.
?
Birazdan antrenman yapacağım ardından kiyfet bakmaya gidicem. Sonrasına bakacağım belli değil
Yahşi Cazibe İzliyorum
daha güzel diziler var ya
Bugün sadece biraz yürüyüş yaptım.
Tadilat işleri ile uğraştım.
#Bonjour
Bir planım yok.
Keyif yapmak & 1 saat spor & gene keyif
benim keyif yepamk keyif yapmak ve keyif yapmak fkfkf
Galiba ben de
hav nasık olduğun yerde
Ne soğuk ne sıcak rüzgarlı
iyi olsaydı at kendini sokağa derdim