Kişilik & Karakter 3 gü Hesabı hep ben ödüyorum normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kız olsun erkek olsun hep ben ödüyorum. Hepsinin de parası yok ne hikmetse 😂😂 Çevremdekilere hep hediyeler alırım. Para sorun değil de bu kadar fedakâr biri olmayı nasıl bırakırım? Hesabı hep ben ödüyorum normal mi? Cevapla Hediye Soruları Erkek Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EkonometristKız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bacım bu fedakarlık değil bacımmm acil aklını başına topla 0 0 Yorumla
Kimbilirnedir Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 3 gü O değil de karşı taraf bunları kabul edecek kadar nasıl rahat olabiliyor? 0 0 Yorumla
Perperuçkalar Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı. Kendinizden fazla ödün vermeyin kimse hak etmiyor 0 0 Yorumla
Arsenikkkk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Kızları anlamm da erkeklere soyle etek giysinler 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben de çoğunlukla öderim. Böyle seviyorum. 0 0 Yorumla
ElDespo Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 3 gü Senin gibi keki bulmuş yiyorlar, yedirtme kendini 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 3 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sömürüyorlar seni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bacım bu fedakarlık değil bacımmm acil aklını başına topla
O değil de karşı taraf bunları kabul edecek kadar nasıl rahat olabiliyor?
Kendinizden fazla ödün vermeyin kimse hak etmiyor
Kızları anlamm da erkeklere soyle etek giysinler
Ben de çoğunlukla öderim. Böyle seviyorum.
Senin gibi keki bulmuş yiyorlar, yedirtme kendini
Bu soruyu sorman bile normal değil.
Sömürüyorlar seni
Kendini kullandırmayı bırak!
Yapma öyle şeyler
Kız hesap ödermi
Olmaz öyle😅