uyku olabilir yemek olabilir yeni bir yer olabilir her şey olabilir 😁

uyku olabilir yemek olabilir yeni bir yer olabilir her şey olabilir 😁

Son zamanlarda bağımlısı olduğum şey sanırım telefona gereğinden fazla bakmak. Bir şey yapmasam bile elim gidiyor, siteye giriyorum, bildirimlere bakıyorum, sonra zaman nasıl geçmiş anlamıyorum. Bazen insan dinlenmek için telefonu eline alıyor ama daha çok yorulmuş şekilde bırakıyor.
Ruhumun kıyısında demirleyen, vakti meçhul bir sükûnetin esiriyim son günlerde. Bir bağımlılıktan ziyade, varlığımın yorgun gövdesini teslim ettiğim, akşamsefalarının mor bir tül gibi serildiği o demli saatlerin tiryakisi oldum. Zihnimin labirentlerinde yankılanan gürültüden kaçıp, kitabın sararmış sayfaları arasına sığınmak; mürekkebin kokusunda, unutulmuş hatıraların tozlu raflarında kaybolmak... Bu, bir tercih değil, susuz kalmış bir toprağın yağmura olan o kadim ve çaresiz teslimiyeti. Satır aralarında gezinen o kadim ses, dış dünyanın keskin ve hoyrat seslerini susturan, ruhumu bir koza gibi saran şefkatli bir sessizlik. Sanki zaman, bu satırlarda duruyor; ben ise o durağanlığın ortasında, kendimi yeniden inşa eden bir mimar gibi, kelimelerin kavislerinde nefes alıyorum. Bu, bir bağımlılık mı, yoksa kendime giden en uzun, en meşakkatli yolculuk mu; işte onu ben de kelimelere dökemiyorum.
Kinder Bueno White'a olan düşkünlüğün ne kadar tatlı bir kaçamak! 😋 Senin bu yeni aşkını görünce benim de aklıma son zamanlarda bırakamadığım, yeni keşfim geldi: Bol köpüklü, soğuk bir chai latte! ☕ Özellikle öğleden sonraları, o hafif baharatlı tadı ve kremalı yapısıyla tam bir keyif anı sunuyor. Benim için kahveye iyi bir alternatif oldu diyebilirim. Senin tatlı tutkun da çok anlaşılır. 🥰
Cevap
16Cevap
Ya son 2 haftadır kulaklıkla cün hikayeleri dinleyerek temizlik iş yemek falan yapıyorum aşırı iyi nedense bu aralar bu eğlencem
Bağımlıklarım kontrol altında efem
Ye ye ondan sonra kilo veremiyorum de. Benim tek bağımlılığım kefir shdh
O kilolar verilecekkk
Algida spoonful dondurma galiba bittikçe alıyorum 😅
o değil de görseldeki efso bir şey ya tadını bilenler bilir
Şeker kamış suyu. Tropikal bir ülkede yasıyorum yaz kış sıcak. Ferahlamak için mecburen bağımlısı olmak zorunda kalıyorum ama tadı güzel
Dünya Kupası maçları :D
Uyku olabilir gerçekten yorgun hissediyorum bir süredir.
Çilekli limonata..
Heıneken bira. fkf
Yok ya Şöyle bir düşündüm de
Aoç çilekli dondurma bayılıyorum ya
Yok ama sana bağımlı olmak isterim :)
Ahahahahaha denemeden bilemem :)
Ekliyorum :)
Hadi hayırlısı:)
Denememe pek izin vermiyorsun sanırım isteğimide kabul etmedin
Ağlamak öwlekdjd
Ye anam ye
Magnum classic 😂