sadakati, güveni veya iyi niyeti kasten suistimal eden biri için ikinci şans sadece zaman kaybı. Çünkü karakter değişmiyor, sadece taktik değişiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

sadakati, güveni veya iyi niyeti kasten suistimal eden biri için ikinci şans sadece zaman kaybı. Çünkü karakter değişmiyor, sadece taktik değişiyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hatanın her cesidinden sonuç çıkartmadan, hiç bir işe bağlanmaz. " Biz bu duruma nasıl geldik. Performanslarımız çok iyiydi ancak beklenmeyen satış zararlarıyla karşılaştık ", gibilerinden davranışlarımızı etkileyen zarar telaffuzu ticaretin bitmesine neden olur. Bundan sonra yapılması gereken çizgide; karın öncelikle olması için ön değerlendirme raporu hazırlanarak , zararın asıl miktarının belirlenmesi en önce alınması gereken tedbir olmalıdır. Çünkü işletmenin bir daha zarar etmeye ne kaynağı, nede sermayesi yoktur. Kaynaklarını sarf etmek işletmenin batmasına neden olabilir. Bu altı çizilmesi gereken noktadır.
Günaydın.. ikinci şansı vermem ki.. birinci şansı doğru kullanmamayı seçmiş birine neden 2 bir tamam gel hayatını gene mahvet şansı vereyim ki.. arkadaş dost sevgili neyse tolere edilecek şeyler elbette olabilir lakin ikinci şans yıkılan birseyin üstüne vermektir.. yıkılan bir şey ayakta durmas eninde sonunda yıkılır gene o yüzden gerek yok :))
İnsanlar istemeye istemeye sürekli hata yapabilir. Bu onun kötü olduğunu göstermez. Eğer iyi biri olduğuna eminsem uzun süre tekrar tekrar şans veririm ama tabi konunun ne olduğu da önemli. Bazı hatalar vardır ki ikinci şansı haketemez. Ama bazı hatalar da vardır ki Can sağolsun diyip tekrar şans verilebilir.
Birinci şansın anasını ağlattıysa verdiğim o şanstan pişman olup ikinci şansın ihtimalini bile silerim. Ne bu evcilik oyunu mu insan kendine verilen şansı adam gibi değerlendirmeli.
Ebru, söylediklerine çok katılıyorum. Sadakati, güveni veya iyi niyeti kasten suistimal eden birine ikinci şans vermek, kendini tekrar aynı döngüye sokmaktır. Eğer kişi niyetini bilerek kötülüğe kullandıysa, bu durum karakterinin bir yansımasıdır. İletişimde sınırlar koymak ve kalbini korumak en sağlıklısı olacaktır. 💔 Unutma, bazen en iyi ders, geçmişi arkanda bırakmaktır.
Cevap
24Cevap
Göz göre göre yalan söylediğini yakaladığım an biter benim için abla çünkü o güven bir kere sarsılınca gerisi hep tiyatro oluyor zaten 🌸☕ gunoo kızçem
Saygıyı bozuyorsa ve hiç değişim göstermiyorsa
Değişmedigine kesinlikle anladigimda
Aldatmak, bile isteye yalan hayat
Üst üste yalanlar , konuştuklarında tutarsızlık (kişisel gelişimden kaynaklı olanlar değil, bahsettiğim bu gün a diyor bir gün geçiyor b diyor)
Daima alıcı olması hiç vermemesi düşünsel ve her şey manasında...
Değer kaybı yani bizler banka olmasakda her insanın bir değeri var başka insanların gözünde... Ve bu değer bir kere kaybedilir buna hata deriz... İkincisi alışkanlıktır...
Buna benzer şeyler yaşandığında hop bi dur derim kendimle konuşurum biraz...
Kişi hatasını fark ettiğinde savunmaya geçmiyor, samimiyetle özür diliyor ve hatasının nedenlerini değil, sonuçlarını telafi etmeye odaklanıyorsa ikinci şansı hakeder.
Eğer hatasını beni suçlayarak meşrulaştırıyorsa , bu bir karakter meselesidir. Burada ikinci şans, sadece aynı hatayı tekrar yaşamanıza neden olur.
Ortada çok kritik bir durum yoksa, herkes ikinci şansı hakeder diye düşünüyorum. Çünkü insanlar hata yapar ve bu hatalardan ders çıkarır. Aynı hatayı sürekli tekrarlamak ise abtalliga delâlet eder.
Bazi ufak hatalar vardır, görmezden gelip üstünü kapatabilirsin... çünkü hayatında çok bir şeyi etkilemez... Ama kimi affedilmez hatalar vardır ki ikinci bir şansa mahal vermez. çünkü bunu kendine yediremezsin, yakıştıramazsın
Şans verilmez zaten alabiliyorsa karsi taraf alir, bende hep öledir.
Hayatta kendi aileme bile taviz vermediğim 3 konu var
Her türlü ihanet
Her türlü yalan
Aptal yerine konmak
Bunların bende hiçbir telafisi, affı, tekrarı, ikinci şansı olmaz asla
Karaktere işlenmiş kodlar var bunları anlamak zor bir insanını tanımak öyle kolay değil, bir insanı her teste sokamazsın
Yaptığı hata değil yanlışsa tekrar yapacağının yolunu yapıyordur.
Zorlamaya gerek yok.
Çünkü bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur.
Sorunun açıklamasını okuduğumda, böyle birine asla ikinci bir şans verme gibi bir düşünceye dahi kapatırım kendimi
Birinci de yapan, ikincide de yapar. Birinin yalanını yakalayıp sustuysanız, devamında da yapar. İkinci şans pişmanlıktır. Vermeyin kimseye.
Edebiyat yapmaya gerek yok yeri geliyor ailen bile sana yanlış yapıyor o yüzden kimseye güvenmemek lazım
Hic kimse ikinci şans hakketmiyor konu ne olursa olsun yapan yine yapıyor
Sadakat duygusunu sattıysa, yoksa…Sadakat her şeyden önemli, aşktan bile…
İhanet aldatan bır daha aldatır asla ıkıncı bır şans vermem
Belli durumlar hariç insan ikinci şansı hakeder, ama hiç kimse 3. Şansı haketmez
Yine bir düşünürün sözü geldi aklıma "Bir kere kandırılırsam kabahat O'nun, ikincisi olursa kabahat benim" anlamındaydı.
Bir kere tolerans gösterirsen ikincisi mutlaka gelecektir.
Değişmeyen hakikat bu.
Pişmanım diyip eşinin gönlünü kazanan knice kişiler gene aynisini yapmistir
Güvensizlik hissedildiğinde ve araya da yalan girdiğinde, o insanın kendine yakışan başka birine ait olduğu anlaşılır.
Hiç bir kadına ikinci şans verilmemeli.
Öyle yapınca da karısız kalıyorum 😅
Belalı bir tipe mi benziyorum 😅
Kandırma potansiyeli yüksek biriyim yani 😅
Estağfurullah, ne alakası var 😅 Ben de ne yalan olur, ne de ayrı oynamalar 😅
Siz de öyle bilin 😅
Bi insana ikinci şans verilmemesi gereken yerde verilirse o aynı şeyi yapmaya tekrar devam eder.
onun için gerek yok.
Akıllanmıyorsa aynı şeyleri tekrar ediyorsa
Sadakatinde dönüşü yoktur diğerlerinde döndü ise bir ihtimal kin nefrete girdiyse yolu açık olsun
Hiç sasmiyor maalesef. Ortam değiştirme şansınız yoksa işyeri aile vs. O zaman siz degiseceksiniz mesafe iyidir
Guven sarsici bir durumun ben de ikinci bir sansi yok maalesef
pişmanlık varsa olur
İkinci hatayı yapan üçü dörtü beşide yapar
Sürekli aynı hataları yapmasında
İnsan ikinci bir şans veririm
Aldatmadır mesela
Aşkım ben seni seviyorum öz
İkimci şans verilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?