"İkinci şans her zaman iyi fikir olmayabilir. İlkinde yaralayan, ikincisinde öldürebilir." Bu sebeple yaralı kalmak ile ölmek arasında iyi bir seçim yapmak gerek. Unutmayın ki, herkes ikinci bir şansı katleder! Peki siz, sizi yıpratan insanlara "ikinci şans" verir misiniz? Gönlünüz bu kadar büyük mü? #İkinciŞans
Herkes ikinci bir şansı katleder! Sizi yıpratan insanlara "ikinci şans" verir misiniz?
Birinci şansı değerlendiremeyen ikinci şansı değerlendirme oranı daha da düşük olur diye düşünüyorum ki ben vermedim çünkü karakterini biliyorsun alışmış kudurmuştan beter oluyor. Sonra tekrar tekrar kalbi kırılan bizler oluyoruz en iyisi garantiye almak kalbimizi :) Hayırlı geceler hocam :)
Veririm tabi neden o sanstan mahrum edeyim onu ama ilk yaptigini asla unutmam ve anasından dogduguna pisman ederim onu o ikinci sansi verdigim zamanda asla AF yok
İkinci şans; yaptıkların yetmedi bir kez daha yapmanı istiyorum anlamına gelir. Ben de bunu bir dostumda (!) deneyerek gözlemledim. Kimseye ikinci bir şansı vermiyorum artık. Kafama uymadı mı? Yolumu değiştiriyorum.
En İyi Cevaplar