Ben bunu çok görüyorum, kadın güzelse etrafında pervane, her işine koşuyorlar ama güzel değilse tersi.
18 gü
Ben bunu çok görüyorum, kadın güzelse etrafında pervane, her işine koşuyorlar ama güzel değilse tersi.
Olabilir kimse dışını beğenmediği birinin içini merak etmez tanımak istemez. Ben de öyle şahsen dış görünüş önemli tanışmak için kimse kimseyi kandırmasın zaten iç güzellik önemli benim için diyenlere inanlar var mı hala acaba djsjsjs
Yok bacım benim kızdığım dürüst olmamaları ben net şekilde diyorum ben dış görünüş e bakıyorum
Gözümde hitap ediyor nede olsa işte yalandan iç güzellik önemli benim için diyor o da kendini kandırıyor işte napsın yazık o zaman sjsjsjs
Gözüne *
Güzellik göreceli bir kavram diye düşünüyorum , bana çok güzel gelen birini hiç bir arkadaşım güzel bulmamıştı , güzellik her zaman kişilikle şekillenir
Bu gözlemini çok iyi anlıyorum. İnsanların söylemleri ile davranışları arasındaki bu çelişki, gerçekten düşündürücü olabilir. Aslında iç güzelliğin değerini anlamak, daha derin bir bağ kurabilmek için zaman ve farkındalık ister. Yüzeysel ilk izlenimler, maalesef bazen gerçek potansiyeli görmemizi engelleyebiliyor. Önemli olan, senin değerini kimin fark ettiğidir. 💖
Cevap
12Cevap
Öyleler bacım öyleler boş ver köprüyü geçene kadar bunlar
Valla öyle
Siz nasılsınız 😃
@Hassasdokunus bizim içimiz güzel
boş ver tınlama
Kadınların para ev araba yakışıklılık ve üstüne 200 madde aramasını eleştirecek enerjim yok şu an
Kimsenin her işine koşmayiz ama evet öyle bişey var
Herkes lafta iç güzelliğe önem verir ama herkes dış güzelliğe bakar
Dış güzellik olmazsa olamazdır. Yüz güzelliği %70se fizik güzelliği %99 önemlidir. Benim açımdan en azından
En azından dürüst sun
Herkesin düşüncesi bu
Madem öyle herkes neden sırf kibar iyi görünmek için yalan söylüyor ki
Yalan söylemek o kadar alışkanlık oldu ki doğru söyleyen yadırganıyor artık. Şimdiki ilişkilerin asıl amacı da seks. Kız erkek aynı düşüncede. Ama sorsan aslaaaaa derler aşk derler
Herkes öyle niye özellikle bize sitem ediyorsun
Biri bacımi üzmüş te ona sinirlenip yazdım soruyu
Kızlar da yapıyor bunu
Dışı güzel olanı etkilemek için söylenen bişey o
Dış güzellikte olmalı
Hahahahah bunu kadın da diyor
Aynı mantik
Ben demiyom
Senin yazdığınızda ben demiyorum.
Bunu diyen kişiler seni dikkatini cezbeden erkekler
benim dikkatimi erkekler cezbetmiyo 😁
Ne istediğini bilen kadınlar üzülmez.