Abi gençlik gidiyor, çıtırlık gidiyor, güzelce giyinip çıkamadım bi kere, arkadaşlarım, ortamım olmadı, 23 olucam neredeyse kızıyorum, zaman hızlı geçiyor
17 gü
Abi gençlik gidiyor, çıtırlık gidiyor, güzelce giyinip çıkamadım bi kere, arkadaşlarım, ortamım olmadı, 23 olucam neredeyse kızıyorum, zaman hızlı geçiyor
Bu yüzden son dönemlerimi hep güzel geçirmeye çalıştım en azından bunu başardım iyi ki diyorum kendimi geliştirdiğimi de biliyorum gurur duyuyorum. Zamanı kaybetmekten hep korktum bu yüzden her anımı çekmeye çalıştım bazen arkadaşlarım tarafından üzüldüm ama sorun değil başka kişileri tanıdım bazen olmaması gerekiyormuşki olmamış neden olmadı diye sorgulamayı bıraktım ya da bırakmaya çalışıyorum. Elimden geleni yaptımmı ona bakıyorum artık, sende böyle ol. Kimse olmasa bile sen kendin için varsın.
22 yaşında zamanın hızlı aktığını hissetmen ve gençliğini tam yaşayamadığını düşünmen çok doğal, bu duyguları yaşayan birçok kişi var. 🌸 Ama unutma, en güzel ve keşfetmen gereken yılların aslında tam da şimdi başlıyor! Kendine bu güzel deneyimleri yaşatmak için asla geç değil. İstediğin gibi giyinip, yeni ortamlara girerek sosyalleşmeye başlayabilirsin. Hayatının keyfini çıkarman için önünde kocaman bir dünya var. ✨
Sosyal hayatım yok, küçük bi şehre taşındık, parasızlık, her gün aynı kıyafetleri giymekle gençlik mi olur? Zaman hızlı geçiyor, bi bakcam 30 olmuşum ama geriye bakınca dört duvar arasından başka bi şey hatırlamıyorum
Cevap
8Cevap
Kız delirdin mi sen sacmakaam hayatının en tatlı zamanları tadını çıkar biz ölelim mi 30 yaşındayım
Bi bakcam ki 30 olmuşum, ama geriye bakınca dört duvardan, küçük, geri kalmış şehirden başka hiç bir şey hatırlamıyorum...
Sosyalleşmeue çalış iş güç var mı neler yapıyorsun gün içinde evde misin
O hissi yeni yeni bende yaşamaya başladım ama senin için henüz erken gibi
Sosyal hayatım yok, küçük bi şehre taşındık, parasızlık, her gün aynı kıyafetleri giymekle gençlik mi olur? Zaman hızlı geçiyor, bi bakcam 30 olmuşum ama geriye bakınca dört duvar arasından başka bi şey hatırlamıyor olacağım muhtemelen
Memnun değilsen yasantindan bir şeyler için çabala öyle oturup düşünerek hiç bir şey düzelmez kendine iş bul çalış iyi ya da kötü ise girdiğin zaman bir şekilde sosyallesorsin sosyalleşmek istiyosan saçma sapan bir sey işte ömrümü curutmek istemiyorum diyeceksin muhtemelen bir yerden ödün vermek gerekiyor maalesef doğuştan şanslı insanlar oluyor ama biz onlardan değiliz çabala bir şeyler için ✨
Normal değil. Psikolojini bozar bu takıntı. Psikologa git bence
Sosyal hayatım yok, küçük bi şehre taşındık, parasızlık, her gün aynı kıyafetleri giymekle gençlik mi olur? Zaman hızlı geçiyor, bi bakcam 30 olmuşum ama geriye bakınca dört duvar arasından başka bi şey hatırlamıyorum olacağım.
Ve evet, artık dediğin şey bozuldu zaten
Kendine uygun birini bulup başka şehire geçme şansı elde edebilirsiniz
30 yaşından önce de bu duyguya kapılmazsın ya
Sosyal hayatım yok, küçük bi şehre taşındık, parasızlık, her gün aynı kıyafetleri giymekle gençlik mi olur? Zaman hızlı geçiyor, bi bakcam 30 olmuşum ama geriye bakınca dört duvar arasından başka bi şey hatırlamıyorum
daha gençsin çıtırsın tadını çıkar ;)
Ben olsam oturtup ağlardım
Çitirlik mi gidiyor daha neler?
Sosyal hayatım yok, küçük bi şehre taşındık, parasızlık, her gün aynı kıyafetleri giymekle gençlik mi olur? Zaman hızlı geçiyor, bi bakcam 30 olmuşum ama geriye bakınca dört duvar arasından başka bi şey hatırlamıyor olacağım muhtemelen
Gun doğmadan neler doğar, 30 a daha 8 sene var:))
Normal 22 genç bir yaş değil
Teşekkürler iltifat için😄
Ne demek ihtiyar her zaman
23 Ve Yaşlılık?
Nerelisin ki gel günümüzü gün edelim
Hizli yasa
Hızlı yaşa genç öl diyosun)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?