Kişilik & Karakter 15 gü Birden fazla işi aynı anda yapabilyor musunuz💫? Clair543210 Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor örnek, bulaşık yıkarken, yemek pişirmek. bir yandan da şarkı söylemek 😄 Birden fazla işi aynı anda yapabilyor musunuz💫? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet yaparım 1 0 Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Bulaşık yemek temizlik telefonla konuşmak hepsi bir arada 😂 1 1 Yorumla Clair543210 15 gü 😂 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Oyun oynarken aynı anda sinirlenebiliyorum Soru çözerken mesaj atabiliyorum 1 0 Yorumla
papatyam_12 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 14 gü Kişilik & Karakter konusunda 381 cevap paylaştı. Evet daha tek bir iş yaptığımı görmedim ve hep bir hızlılık aslında iyi bir şey değil buda bir çeşit hastalık 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Düz yolda gidemiyorum 1 3 Yorumla Clair543210 15 gü xjjx Yorumla hayatındışında 15 gü Senin ismin şampuan markası ha Yorumla Clair543210 15 gü olsun😄 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Şarkı dinlemek sayılmaz mı ahahah 1 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet multitasking yapıyoruz 1 0 Yorumla
ᴋᴇɪɴᴇɢɴᴀᴅᴇ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 15 gü Bulaşık deterjanı falan bulaşmasın yemeğe? :D 1 1 Yorumla Clair543210 15 gü eldiven takarak yıkanabilir Yorumla
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 15 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hıhım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet yaparım
Bulaşık yemek temizlik telefonla konuşmak hepsi bir arada 😂
😂
Oyun oynarken aynı anda sinirlenebiliyorum
Soru çözerken mesaj atabiliyorum
Evet daha tek bir iş yaptığımı görmedim ve hep bir hızlılık aslında iyi bir şey değil buda bir çeşit hastalık
Düz yolda gidemiyorum
xjjx
Senin ismin şampuan markası ha
olsun😄
Birini bile yapamıyorum
Şarkı dinlemek sayılmaz mı ahahah
Evet multitasking yapıyoruz
Bulaşık deterjanı falan bulaşmasın yemeğe? :D
eldiven takarak yıkanabilir
Yaparim ama kafam orada olmaz
Yapabilirim
Hıhım