Selam ✨ Aynı anda bir çok işi yapabilir misin? yoksa bir işe odaklanıp sadece onu mu çözmeyi denersiniz. ve aynı anda bir çok konuya odaklanabiliyorsanız bunun nasıl başarıyorsunuz. kişiliğiniz bu konu da başarılı mı

Selam ✨ Aynı anda bir çok işi yapabilir misin? yoksa bir işe odaklanıp sadece onu mu çözmeyi denersiniz. ve aynı anda bir çok konuya odaklanabiliyorsanız bunun nasıl başarıyorsunuz. kişiliğiniz bu konu da başarılı mı

Aynı anda birden fazla iş yapabilirim ama tek bir şeye odaklandığımdaki kadar verimli olmaz. Daha az başarılı olurum. Bu yüzden ben genellikle tek bir işe odaklanmaya ve onu en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.
Ev hanımıyim sen düşün 😀😀😀
😀😎😘😘
:D 🙈🤗🥰
Hak ettim kimse aynı anda birçok işi yapıyorum demesin 😀😀🌷
Hak ettin tabi ki abla. ben mesela yapamazdım aynı anda bir çok iş :D 🌷🌷
Hahaa şeye döndüm barışcim... bu kupayı elimde tutuyorum var hak ettimen😀🙈🙈
Bence de ama hak ettin abla hahah sana özel kupa olmalı gerçekten :D 🙈🌷
Tşkler efendim 😀😎🤗
Ne demek abla rica ederim :D 🤗🌷
Sırayla yapabilirim..
Rica ederim abla 🤗🌹
Bircok seyi ayni anda yapiyorum. Mesela Muhendislik toplantilarinda herhangi bir barda sorun varsa onuda cözebilirim mesaj ile.. Yöneticilik egitimleri vardir alabilirsin. Saha'da cok dolastim.
Cevap
7Cevap
Tabii ki..
Mesela araba kullanırken sigara yakıp telefonla konuşarak sinyal verebiliyorum araç sollamak için.. 😄
:D hızlı ve öfkeli
İşe ve niteliğine bağlı. Bazılarını yapabilirim bazıları ise zorlayabilir.
Oo tam benlik iş.. hem karakterim ve ana oluşumdan sanırım bir den çok ve çok aynı anda uğraşabilirim.
Bana normal gelip çevremin şaşırdığını bir özelliğim var. Telefonda biriyle konuşken aynı anda metin, kod vs yazabiliyorum.
İstersem evet başarabiliyorum ama görüyorum ki bunu her zaman görevinmiş gibi algılıyorlar.
Sen, sen ol her işi bil ama yapma. Böyleyim ben artık.
:D elbette keman çalarken mızıka ve ayaklarımla da ritim atıyorum
Aynı anda bir çok işi yapıyorum. Öbür türlü gün yetmiyor bana
Tek bir şeye odaklanmak bana göre değil.. Birden fazla olması daha uygulanabilir..
Yapardım ama zor olurdu.
yapıyorum ben
Birden fazla işi aynı anda yapabiliyorum
Evet yapabilirim
O kadar yetenekli değilim henüz
Birini sonuçlandırmadan ikinciye başlamam
Tabii ki.
Evet yaparım
Yapabiliyorum
Hayır yapamam
Yapılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?