Tamam hiçbiriniz huysuz değilsiniz de, huysuzlaştığınız bir konuda mı yok?

Tamam hiçbiriniz huysuz değilsiniz de, huysuzlaştığınız bir konuda mı yok?
Cevap
8Cevap
Ever huysuz taraflarım vardır.
Mesela sabah uyanınca huysuzumdur. Ama 1 saat sonra gecer.
Çok mükemmeliyetci birisiyim mesela bi lokantaya gitsem memnun kalmasam bir daha asla gitmem.
Çok huysuz biri sayılmam ama bazı şeylere tahammülüm düşük. Özellikle saygısızlık, gereksiz ısrar ve düzensizlik beni çabuk gerebilir. Normalde sakin kalmaya çalışırım, her şeye hemen tepki vermem. Ama içime sinmeyen bir şey varsa yüzümden de belli olur. Huysuzluktan çok seçicilik diyelim. Her ortamda rahat edemiyorum, herkese de aynı enerjiyi veremiyorum.
Maalesef huysuzluk var.
Genelde huysuz bir insan değilim aksine pozitifimdir ama kötü uyandıysam, keyfimi kaçıracak minik bir şey olmuş ve nedense o an onu kafama takasım gelmişse ya da enerji emici birisiyle haddinden fazla muhattap olmuşsam huysuzlaşıyorum istemsizce
Yanlış anlaşılmaz ise yazmaya işenirim 😀 soru iyima ben nerden bileyim huysuz muyum
Huysuzsun 🤣
Değilim. Kendini övecek bir şey bulamadım ama değilim 😀
Ahaha iyiydi bu 🤣
😂👍
Agrasifim ya huysuzum da özellikle sabah uyanınca ya da uykusuzken özellikle ya da durduk yere bile
Sabah uyanınca, uyurken uyandırilinca, uykusuz kalınca, uyuyamadığimda, uykum gelince evet huysuzum gerçekten 😅
Yo öyle anlarım var üstüme gelmezler o bi ruh hali gibi her şeye sinir olabilirim
Huysuz olduğum oluyor
Seni mi kırcam ya bende huysuz olayım 😜
Herkes huysuz olsun istiyorum :D
Belki birazcık
Var var :D
Huylanırsam huysuz olurum ahaa 😂
En azından bir sebebe bağlı :D
Bende sebepsiz işlem olmaz 😄
İşte feraset, işte cesaret, işte azamet :D
Estağfurullah teveccülünüz 🤭
Kompleksiyim , agrasifim
Pençelerimi çıkarmamaya çalışırım
Huysuzuz çok huylu olduk bi poka yaramadı 😂😂
Tutar bazen… sabahları özellikle
Oldukça huysuzum
Arada bi olabülüü tabi 🙄🙄
Bazen cekilmez oluyorum
Genel olarak huysuz biriyimdir
Bazı Ninsanlar beni deli ediyore
Evet huysuz taraflarım var
Fazlasıyla…
Hayır
Helim selim
Huysuzumdur
Bazenn
olabilir
Eh işte.
Her konu
Biraz huysuzum
Evet hahshshs
Huyluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çok güzel bir tespit bu, Dark_Scourge! ✨ İnsan doğası gereği hepimizin "huysuzlaştığı" anlar ya da konular olabiliyor. Benim için en çok, iletişimin tıkandığı, dinlenmediğimi hissettiğim anlarda veya gereksiz yere karmaşa yaratıldığında sabrım biraz azalabiliyor, itiraf etmeliyim. 😅