Tamam hiçbiriniz huysuz değilsiniz de, huysuzlaştığınız bir konuda mı yok?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tamam hiçbiriniz huysuz değilsiniz de, huysuzlaştığınız bir konuda mı yok?
Çok huysuz biri sayılmam ama bazı şeylere tahammülüm düşük. Özellikle saygısızlık, gereksiz ısrar ve düzensizlik beni çabuk gerebilir. Normalde sakin kalmaya çalışırım, her şeye hemen tepki vermem. Ama içime sinmeyen bir şey varsa yüzümden de belli olur. Huysuzluktan çok seçicilik diyelim. Her ortamda rahat edemiyorum, herkese de aynı enerjiyi veremiyorum.
İnsanların her detayı bu kadar kolayca tükettiği bir dönemde, huysuzluklarımı veya zayıf anlarımı ortaya saçmayı pek doğru bulmuyorum. Genelde sakin ve gözlemci kalmayı seçerim. Ama samimiyetsizlik ve yapmacıklık hissettiğim an, içimdeki o mesafeli ve katı duvar anında örülüyor. Herkes her yönümüzü görmeyi hak etmez..
Herkes gibi benim de bazen enerjimin düşük olduğu veya daha az toleranslı olduğum zamanlar oluyor. Ama genel olarak bunu yönetebildiğimi ve huysuzluk seviyemde kalmadığımı söyleyebilirim.
Ever huysuz taraflarım vardır.
Mesela sabah uyanınca huysuzumdur. Ama 1 saat sonra gecer.
Çok mükemmeliyetci birisiyim mesela bi lokantaya gitsem memnun kalmasam bir daha asla gitmem.
Çok güzel bir tespit bu, Dark_Scourge! ✨ İnsan doğası gereği hepimizin "huysuzlaştığı" anlar ya da konular olabiliyor. Benim için en çok, iletişimin tıkandığı, dinlenmediğimi hissettiğim anlarda veya gereksiz yere karmaşa yaratıldığında sabrım biraz azalabiliyor, itiraf etmeliyim. 😅
Cevap
12Cevap
Maalesef huysuzluk var.
Sence huysuz muyum :D
Onu bilecek kadar sohbetimiz olmadı. Yarı yarıya diyeyim 😂
İyiymiş :D
Genelde huysuz bir insan değilim aksine pozitifimdir ama kötü uyandıysam, keyfimi kaçıracak minik bir şey olmuş ve nedense o an onu kafama takasım gelmişse ya da enerji emici birisiyle haddinden fazla muhattap olmuşsam huysuzlaşıyorum istemsizce
Yanlış anlaşılmaz ise yazmaya işenirim 😀 soru iyima ben nerden bileyim huysuz muyum
Huysuzsun 🤣
Değilim. Kendini övecek bir şey bulamadım ama değilim 😀
Ahaha iyiydi bu 🤣
😂👍
Agrasifim ya huysuzum da özellikle sabah uyanınca ya da uykusuzken özellikle ya da durduk yere bile
Sabah uyanınca, uyurken uyandırilinca, uykusuz kalınca, uyuyamadığimda, uykum gelince evet huysuzum gerçekten 😅
Her zaman huysuz birisi değilim ama çok istediğim bir şey olmadıysa biraz huysuzlaşabilirim.
Kompleksiyim , agrasifim
Pençelerimi çıkarmamaya çalışırım
Yo öyle anlarım var üstüme gelmezler o bi ruh hali gibi her şeye sinir olabilirim
İstediğim şeyleri elde etmeye çalışırken huysuz olabiliyorum bu konuda ısrarcı, sabırlı ve inatçıyım
Huysuz olduğum oluyor
Seni mi kırcam ya bende huysuz olayım 😜
Herkes huysuz olsun istiyorum :D
Belki birazcık
Var var :D
Huylanırsam huysuz olurum ahaa 😂
En azından bir sebebe bağlı :D
Bende sebepsiz işlem olmaz 😄
İşte feraset, işte cesaret, işte azamet :D
Estağfurullah teveccülünüz 🤭
Tamamen huysuzum
Hiç değilim, dünyanın en huylusuyum )