Kişilik & Karakter Üşengeç misiniz? Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben bu aralar biraz öyleyim ya, şimdi kim kalkıp evi toplayacak pff Üşengeç misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. bazı konularda evet 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Yerine göre gadası 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben hemen yaparım yatağımı. Bazen üşengeç olabiliyorum 0 2 Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl 5 aydır 3 kere falan toplamışımdır yatağımı Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂😂😂toplamak derken yatak geldi aklıma Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet biraz öyleyim.😀 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni ne ilgilendirir 0 5 Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Platformun amacı soru sormak ya hani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantıklı soru sormak varken böyle saçma bir soruyu cevaplayamam üzgünüm Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Soruyu es geçmekte basit bir çözüm 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Es geçmeyip böyle konuşmak istedim Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Helal Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hareket berekettir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bazı konularda evet
Yerine göre gadası
Ben hemen yaparım yatağımı. Bazen üşengeç olabiliyorum
5 aydır 3 kere falan toplamışımdır yatağımı
😂😂😂toplamak derken yatak geldi aklıma
Evet biraz öyleyim.😀
Seni ne ilgilendirir
Platformun amacı soru sormak ya hani
Mantıklı soru sormak varken böyle saçma bir soruyu cevaplayamam üzgünüm