Herkesi genellemeyi ne zaman bırakacaksınız acaba Çok merak ediyorum şimdi ben de tüm erkeklere t**avüzcü desen olur mu Kanka senin mantığında ilerliyorum bak
0
8 Yorumla
Soran
15 gü
Hemcinsinizin yorumunu okuyunuz lütfen o size cevap verdi
Onun fikrinden banane be Ben kendi fikrimi söylüyorum. Her gün ülkede onlarca cinayet işleniyor hepsinin arkasından erkekler çıkıyor bana göre de siz hepiniz aynısınız O ne olacak
Erkekler yapmıyor mu sen hiç Twitter'a girmiyor musun ortamdan haberin yok mu? Cinayetlerin %90'ı erkekler tarafından işleniyor nasıl ki tecavüz olaylarında da parmakları varsa boşuna kendi cinsini masum ilan etme herkes ne olduğunu biliyor. Kadınların ayak topuğuna kadar eleştiri yapoyorlar. Kendi maymun tipinize bakmayıp yüceltiyorlar Twitter'a gir anlayacaksın beni sen
Elbette erkekler konusunda söylediğiniz şeylerde yüzde yüz haklısınız
Ben spesifik olarak kadınların tek bir davranış hâlinden bahsediyorum Benmerkezci olmalarından Mesela bilimsel bir şey sormak için yazıyorsun Aaaa bu ne bu bana yürüyor benim sevgilim var sapık gibi cevaplar alıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
abazalar yüzünden karşındakinden hoşlanmıyorsan senlik bi şey yok
Bilimsel bir konu hakkında bişey yazıyorsun
Bir şey tartışmak amaçlı iletişime geçiyorsun öyle cevaplar alıyorum ki
İnanamıyorum
Herkesi genellemeyi ne zaman bırakacaksınız acaba Çok merak ediyorum şimdi ben de tüm erkeklere t**avüzcü desen olur mu Kanka senin mantığında ilerliyorum bak
Hemcinsinizin yorumunu okuyunuz lütfen o size cevap verdi
Onun fikrinden banane be Ben kendi fikrimi söylüyorum. Her gün ülkede onlarca cinayet işleniyor hepsinin arkasından erkekler çıkıyor bana göre de siz hepiniz aynısınız O ne olacak
Cinayeti iki tarafta işliyor senin tezin güçlü değil
Ama benim dediğimi sadece kadınlar yapıyor
Erkekler yapmıyor bence
Erkekler yapmıyor mu sen hiç Twitter'a girmiyor musun ortamdan haberin yok mu? Cinayetlerin %90'ı erkekler tarafından işleniyor nasıl ki tecavüz olaylarında da parmakları varsa boşuna kendi cinsini masum ilan etme herkes ne olduğunu biliyor. Kadınların ayak topuğuna kadar eleştiri yapoyorlar. Kendi maymun tipinize bakmayıp yüceltiyorlar Twitter'a gir anlayacaksın beni sen
Twitterım yok sadece snapchat ve Instagram var
O zaman boş konuşma gündemden haberin olmadan da millete laf atma
Elbette erkekler konusunda söylediğiniz şeylerde yüzde yüz haklısınız
Ben spesifik olarak kadınların tek bir davranış hâlinden bahsediyorum
Benmerkezci olmalarından
Mesela bilimsel bir şey sormak için yazıyorsun
Aaaa bu ne bu bana yürüyor benim sevgilim var sapık gibi cevaplar alıyorsun
Ya onlar kezban ciddiye almana bile gerek yok benim mesela hiç öyle huylarım yoktur bak demek ki değişiyor kişiden kişiye
Bizim ülkede böyle çoğu
Hertes onlara aşık
Öyle olması gerekiyor