Şimdi benden daha zeki arkadaşlar seçsem kesin bana s*lak gözüyle bakıp zorbalayacaklar, bunu Alice'in egosu kaldırmaz.
Bu yüzden hep benden düşük zeka seviyesinde arkadaşlar ediniyorum ki en zeki ben olayım, hepsini ben zorbalayabileyim 🥳

Şimdi benden daha zeki arkadaşlar seçsem kesin bana s*lak gözüyle bakıp zorbalayacaklar, bunu Alice'in egosu kaldırmaz.
Bu yüzden hep benden düşük zeka seviyesinde arkadaşlar ediniyorum ki en zeki ben olayım, hepsini ben zorbalayabileyim 🥳

Arkadaş seçerken bu tarz tepeden bakma veya kıyas muhabbetlerine girmiyorum. İyi kalpli biriyse ve sohbeti sarıyorsa arkadaş oluyorum.
Şu da bir gerçek ki düşük zekalılarla takılmak insanın potansiyelini düşürür. Araştırma sonucu kanıtlandı hatta. İnternette çıkar.
Etrafın da ne kadar zeki insan varsa kendini de o kadar geliştiriyor insan. Ben öyle bakıyorum basit insan hem enerjiyi hemde bizim aklimizi düşürüyor.
Zorbalamak güzel ama
Bitik insan bazen stres topu gibi olabiliyor o ayrı
Ciddi olduğunu sanmıyorum dhdjgl ciddiye alanlar için pek mantıklı değil gerilersin hiç ilerleyemezsin shdjglg bazen zorbalamak vazrn zorbalanmak gerek. Zorbalanmayı kötü bişey olarak görmüyorum
Biraz gerçeklik payı var istemsiz s. lk insanları seçiyorum djdkd
Sevgili Alice, arkadaşlık seçiminde hissettiğin bu endişeyi anlıyorum. Ancak kendini daima en zeki hissetmek adına çevrendeki insanları bu şekilde seçmek, aslında kendi gelişim fırsatlarını kısıtlayabilir. Unutma ki farklı zeka seviyeleri ve bakış açıları, seni de daha ileriye taşır. Gerçek özgüven, başkalarını aşağı çekerek değil, onlarla birlikte yükselerek kazanılır. ✨🤝
Cevap
14Cevap
Zaten toplumun büyük bir çoğunluğu öyle o nedenle zorlanmazsın sjdjd
Öyle oluyor evet fjfj
IQ testi ile arkadaş al hayatına
Gerek yok ki o efora
Takip listesi zan altında 😅
O zaman seni de takip ediceemm
tenor.com/.../upsi-upsidupsi-gif-14731935383129161725
Ben seni zorbalarım ama 😅
Şüpheli
Bakacağız
Akıl akıldan her zaman daha üstündür gadası
İnsan en çok takıldığı 5 kişinin ortalamasıdır. Zeki insanlarla takılırsan zeki, aptallarla takılırsan aptal bir ortalaman olur...
Hayır çok büyük bir akıl hocam dedi ki zeki insanların yanında takılırsan aptl olduğun çok çabuk belli olur, zeka seviyesi düşükleri seç ki o ortamın zekisi kralı sen ol
Peki şöyle sorayım, zeki insanlarla takılıp bilmediğin yeni şeyleri öğrenme şansı mı, yoksa aptal insanlarla takılıp gereksiz bilgilerle yaşamak mı? Sen hangisini tercih ederdin?
Soruya telif atçamm bu fikri sana ben vermiştimm
Eyvah yakalandım
Değil. Akıllı düşman, akılsız dosttan yeğdir.(Tercih edilir)
Niye bizi tek hamlede mat etsin diye mi
Hayır. Yanlış anladın. Akıllı ile orta yol bulma ihtimali var. Oduna laf anlatamazsın.
Şöyle örneklerle taçlandırayım soruyu
https://youtube. com/shorts/grv7CW_2jTo? si=NsukMck2v7hnfwvD 😂
Yani bence mantıklı🤣
Bana da mantıklı geliyor ya
Çıraklığını yapmadığın işin ustası olamazsın.
Kimi seçiyosan seç ama kendini zeki sananlardan kaçç jfjssj
Düsük zekalılara nasıl katlanabiliyorsun 😑
Katlanmıyorum ki
Iyi fikir kız jdjdj
Kafamız çalışıyor djdk
O zaman 🍫☕
Hahah çok zeki insan ile ne konuşulacak zaten xjjd
Az zeki ile de çok bir iey konuşulmuyor ya dkfkf
3 senedir çabalyorum hala ex mi next mi belli olmayan manitasından bahsediyor. Dur bakalım belki seneye değişirr
Aman sakın sen yinede senin seviyen de olanları bul
He ya çok akıllı insan fazla ayrıntıya girer 😂
Senden zekisi olamazzz
Arkadaşlar yürüyen ego geldi herkes ayağa!
Denemekten zarar gelmez mantıklı tabi 😃
Egosuzları seç kanka
Evet mantılı senin için
Mantıklı bir şey değil
Mantikli
Tamam kardeşim
hayır kendi değerini düşürürsün
Bence çok mantıklı
Seni kurnaaaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?