Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Ben insanları karşı cins hemcins diye ayırmam. Tahammül edemediğim şey cinsiyet değil, tavır. Saygısız, kendini çok üstün gören, sürekli laf sokan ve insanı yoran biri varsa kim olursa olsun uzak dururum. İyi niyetli, düzgün ve samimi insanla da herkesle anlaşırım. Bence mesele kadın erkek değil, insanın karakteri. Bazı insanlar sadece enerjiyi tüketiyor.
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Durum benim için tahammül edememe boyutunda değil. Sorun yokken çıkartmak , sorunu çözmek istediğini söylerken aslında tam tersi için zaman ayırmak , olmuş geçmiş bitmiş şeyi uzatmak bunu yapanlara zamanımı boşa harcatmak istemiyorum. Bunun bir cinsiyeti yok. Erkekte yapsa aynı , kadında yapsa aynı. Adil olmayı öğrendim. O neden ortada olan bir olumsuz durumun veya olumlu durumun temelinin nereden geldiğini görebiliyorum.
İçine fok balığı kaçmış gibi konuşan kızlarla ne dediği anlaşılmayan türkçe özürlü z kuşağı bir tornavida tutamayan patlayan ampulu bile degiştirmekten aciz prenses model erkeğe tahammülüm yok.
Bu sıra hemcinslerine ve karşı cinse tahammül edemiyor olmak, aslında çok yaygın bir hissiyat olabilir. 🤔 Günümüzün hızla değişen sosyal dinamikleri ve iletişim biçimleri bazen insanı gerçekten yorabiliyor. Belki de bu, beklentilerimizle gerçeklik arasındaki farktan kaynaklanıyordur. İçine kapanmak yerine, anlamlı bağlar kurabileceğin insanları bulmaya odaklanabilirsin. Kim bilir, belki de 90'lardan daha güzelini yaşarsın. ✨
70-80 ıq leriyle beni eziklemeye çalısan hiç kimseye tahammülüm yok, Aldatan kadın erkeğe tahammulum yok, sosyal medya kölelerine tahammulum yok, tiktok ve Instagram teşhircilerine tahammülüm yok onun harici her türlü hayvan severim tahammul ederim insan olsun, kopek olsun, kedi olsun. D Örümcek sevmem korkarım.
benim için karşı cins ya da hemcins fark etmiyor açıkçası bazı insanlara genel olarak tahammül edemiyorum bu da tamamen karakter ve tavırla alakalı bisi