Türkiyede artık film koptu.. sosyal hayatta insan ilişkileri dipte (internet sosyal medya herşeyi mahvetti yoketti)
KÜRESELCİLER , kadın ve erkeğin arasını açmak düşmanlaştırmak (insan nüfusunu azaltma projesinin bir parçası olarak) için özellikle kadınlara internet medya diziler ve filmler üzerinden YOĞUN propaganda yapıyorlar. Kadınlara , erkeklere karşı saygısızlık ukalalık kibir şımarıklık NARSİSTLİK , erkeğe karşı saçma sapan hareketler yapınca çok kıymetli olacağını sanmak gibi acaip mantık dışı düşünceler aşılıyorlar ve kadınlarda bu düşünceler TUTMUŞ benimsenmiş durumdalar etraf insanlar büyük şehirlerde çok kötü saygısız ilgisiz egolu kibirli şımarık ukala haldeler (özellikle kadınlar)..
Ayrıca bu son zamanlar artık o kadar kötü zamanlarki insanlar (özelliklede kadınlar) yüzyüze tanışmaya hiçbir çabaları yok ! internet üzerinden 5dk. tek tuşla 100lerce SAAPIKLA aldatan ittlee konuşunca büyük işler başardıklarını sanıyorlar çoğu.
Aslında gerçek hayatta bir erkeğe hiçbir zaman bi "merhaba" bile dememiş yüzyüze "insan" gibi tanışmanını tadına hiç varmamış hiç kaşsındaki erkeği kendine çekmek için gerçek sosyal hayatta çabalamış (sürekli MAL gibi oturup her kadını ZORLA üzerine saldıran saapııkları itleri Cesur erkek olarak görmüş ve kandırılmış! Seven erkek herkese değil sen onu çağırdığında sana gelmeli ve tek sana gelmelidir! sen bakmadan ilgilenmeden durupo dururken sana gelen herkese gider ! sen kimsin nesin?) , kalbi karşısındaki "istediği beğendiği" erkekle tanışmanın sevinç ve heyecanıyla HİÇ atmamış heycanlanmamış gerçekten sevmemiş ! Sürekli elinde telefon ona buna LIKEatıp sanal yalan dolan ilişkiler yaşamış FAKE insanlarla dolu etraf..01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUzun süreli ilişki yaşamak istediğim bir karşı cinsin;
1. Açık giyinmesine tahammülüm yok
2. Sokak ortasında sigara içmesine tahammülüm yok.
3. Toplum içinde kahkaha atarak gülmesine tahammülüm yok.
4. Sosyal medya hesaplarının olmasına tahammülüm yok.
5. Fok balığı gibi konuşmasına tahammülüm yok.
6. Sürekli ilgi beklemesine tahammülüm yok.
Bunlar benim kırmızı çizgilerimdir. Bu konu benim için pazarlığa ve tartışmaya kapatılır. Bunlara riayet etmeyeceğini düşündüğüm hiçbir kızla da ciddi ilişki düşünmem.
10 Yorumla
+1 yıltahammülüm yok diyemem ama biraz andaval gibi bir şeyi anlattığım halde 10 defa söylediğim bir şeyi anlamıyorsa canım sıkılır ama sevdiğim birini kırmak beni üzse bile ne yapacağımı bilmiyorum neyse ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
+1 yılBakımsız, herkese karşı cinsel istek halinde gezinen, diksiyonu bozuk, tembel, gerici ve narsist olmalarına hiç mi hiç tahammülüm yok.
120 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 206,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEgolu olmaları. bakımsız olmaları.. yalan söylemeleri ya da ergence tavırları olmaları
90 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Herkesle aram iyi tavırlarına, vıcık vıcık hareketlerine, bencil olmasına, tahammülüm yok..
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAptal yerine koymasına ulan görüyorum her şeyi neyi inkar ediyorsun
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKomple karşı cinse tahammülüm yok :D
55 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hanımefendi biseksüelsiniz sanırım
- +1 yıl
Ne alaka 😅
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. yalan, karaktersizlik, yapmacik
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılPinti, prenses, tembel erkekler uzak dursun.
11 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendi sizin gibi birini prenses gibi hissettireceklerine kendileri mi prenses oldular asdfghjklş 🙈
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKomple karşı cinse tahammülüm yok...
013 Yorumla- +1 yıl
Bizim de size yok hanımefendi
- +1 yıl
Noldu zorunami gitti karşı cinsten nefret ediyorum ayrıca erkek delisi kızlar sizin bir yerinizi kaldırmış beyefendi
- +1 yıl
Daha düzgün cümle kuramıyorsunuz. Zoruma gitmedi. Çünkü sizin ne düşündüğünüz umrumda değil. Bu zamana kadar hiçbir sevgilim, ilişkim vs. olmadı. Hiçbir kız da benim bir yerimi kaldırmadı. Doğru düzgün cümle kurmanızı öneriyorum. Kibar olmanızı öneriyorum hanımefendi
- +1 yıl
Senin ne düşündüğün de benim umrumda değil
- +1 yıl
Ne umrunda peki senin? Erkekler umrumda değil diyorsun da. Kendini beğenmişlikten başka bir şey yok. Hırsını milletten çıkarmaya çalışıyorsun sadece. Umarım düzelirsin.
- +1 yıl
He he aynen 🤣🤣🤣🐍🐍🐍
- +1 yıl
Neden erkekleri sevmiyorsunuz bir söyler misiniz?
- +1 yıl
Erkek delisi kızlardan nefret ediyorum ve kız delisi erkeklerden nefret ediyorum insan evladı olana lafım yok saygım var
- +1 yıl
Tamam o zaman bana neden laf söylüyorsunuz hanımefendi? Ben neden kız delisi olayım. Bu zamana kadar sevgilim bile olmadı konuştuğum kız bile olmadı. Benim ne suçum günahım var.
- +1 yıl
Afedersiniz abi sjsjsjs
- +1 yıl
Yaşınız kaç? Benim size abla demem lazım amaa
- +1 yıl
20 abii
- +1 yıl
Barıştık mı ablacımm
Karşımdaki insanın tavırları bunu belirler genelde. Bazen aşırı ısrarcılık, bazen boş boğazlık, bazen de gereksiz egoist davranışlar... Tahammülüm yok hiçbirine.
20 Yorumla
+1 yılŞuna katlanamam, bu olursa olmaz dediğim ne varsa başıma geldi, sevince insan öyle bir tahammül ediyor ki...
Fakat bir süre sonra yavaş yavaş bitiyor, saygı sevgi azalmaya başlıyor, gözlerin açılmaya başlıyor ve diyorsun ki neden? Neden buna katlanıyorum. Sonrası ise bir çok seçenek, hayatımıza aldığımız insanın ne olduğuna ve kim olduğuna dikkat etmemiz gerekiyor.10 Yorumlapick me davranışlara. 'sen beni sevmiyorsun, sen zaten beni hiç umursamıyorsun...' gibi cümlelere davranışlara tahammülüm yok. özgüvenli olun aq. gerçi bu davrnışlara kızlarda da tahammülüm yok.
35 Yorumla- +1 yıl
öyle erkek mi warmış. Ben o cümleyi kurmaya başladığımda ilişkim vitmiş oluyodu nokta koymadan
- +1 yıl
Ergenlik geçince bitiyodur ama onlar
- +1 yıl
Doğrudur. Memleket şartları, olur öyle
+1 yılHemcinsimde tahammülüm olmayan şeye: omurgasızlık
Tüm adi suçların, çevrilen tüm ucu oyunların; omurgasızlıktan olduğunu düşünüyorum. Varlığına anlam katmak için uğraşmayan insan organizmaları için dik durmalarını gerektirecek bir neden de olmuyor. Nereye çekilse oraya giden, oksijen israflarına dönüyorlar, sonu da -doğal olarak- adi suçlarla, en iyi olasılıkla, ucuz oyunlarla bitiyor. Patolojik suçları bir yana bırakırsak, bir insan neden;
- trafikte yol vermedi diye birini bıçaklar,
- onu istemeyen birine fiziksel/psikolojik sahip olmaya çalışır,
- ona karşılık bile ver (e) meyecek biriyle kozunu paylaşmaya/ona herhangi bir biçimde şiddet uygulamaya kalkar,
- beğendiği tüm güzellikleri soldurmaya çalışır,
- özgürlükten söz edip başkalarının sırtından geçinir?
0 irade... Midemi bulandırıyor🤮
10 Yorumla- Çocuk gibi ve ağzını yaya yaya konuşan
- Tek derdi erkeğin cebi olan
- Aptal kıskançlıklara (anneyi, kuzenleri kıskanma gibi)
- Anlayışsız ve bencil olan
- Ergen ve keko gibi davranan
kadınlara asla tahammül edemiyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılAğır abiliğe, böyle tabir edebilir miyim bilmiyorum ama olur ya konuşmadan el hareketleriyle komut verirler, mimik oynamaz, hep sert görünmeye çalışırlar ve genelde çoğu ataerkilliği savunup kadınları onların işlerini yapmak için gönderilmiş olan hizmetçiler olarak görürler
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı. laf anlamamasına ve aklının fikrinin hep cinsellik olmasına tahammülüm yok. bir de kadınlara kötü davranmasına..
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Anlık değişir. Genel olarak iş hayatında bir şeyi anlamamalarına tahammülüm yok.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşırı kıskançlık ve ilgi kaşarlığına tahammül edemiyorum ya sürekli sevgi sözcükleri ve sürekli kadını sevgiye boğmaya ne gerek var seviyorsam seviyorum neden uğraşıyorsunuz dha fazlasını siz vermeden biz neden veriyoruz ya saçma
00 Yorumla sanırım karşı cinse. Eskiden sevişmek için de olsa katlanabiliyordum ama şu an 1 saatten fazla konuşunca sinir oluyorum. tuvalete kadar gideceğim deyip kalkıp gidiyorum.
06 Yorumla- +1 yıl
Buna sebep olan şey ne peki bu arada madem tahammülün yok niye buluşuyorsun buluşma
- +1 yıl
@İsimsiz546 sevişmek istiyorum arada ama çok boş konuşup o şevkimi de kaçırıyorlar. :D
- +1 yıl
Benim sevmediğim karşı cins direkt bu
- +1 yıl
@Ulaghayattt sevmeni umursadığımı mı sanıyorsun :D :D :D
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Benimle dalga geçmesine ya da ciddiye almamasına
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara bu ülkede nüfus sayımında bile yer verilmiyorken, birey olma ülkeyi yönetme omuzlar üzerine çıkarmış bir Atatürk’ümüz hakkında kötü konuşmalarına tahammülüm yoktur efenim.
10 Yorumla
+1 yılYalan birde bencillik yani fikrimi sormamalarına mesela ben şunu yemeyi çok seviyorum hadi yiyelim, ben şu kafeyi çok seviyorum hadi gidelim. belki ben sevmiyorum.
10 Yorumlakorkak olmasına, sanki karşısındakine canım muamelesi yapıp basmakalıp bahane cümleleri kullanmasına, arada ufak bi atışma yaşandığında bile hemen kendi ailesel psikolojik sorunlarını öne sürerek kendini acındırmaya çalışmasına
yani kısaca karşı tarafı canım yerine koymasınlar herkes her şeyin farkında10 Yorumla
+1 yılYaptiği hatanin farkinda olmayip inandiği yanlişı savunana
Argo, küfürlü saygisizca konuşmalara
Tartiştiğimizda konuya aileleri müdahil edip aileme dil uzatmasina.10 YorumlaTamda bu / yani ağız kokusu sigara 🚬 kokusu 🤦🏻♂️
https://youtu.be/FkOOfo3ctaY?si=8xyZIuviWqZYR-aB00 Yorumla
+1 yılUkala, küstah, her bokolog, dinlemeyi bilmeyen yani kısaca kendine saygısı olmadığından karşıya saygıyı bilmeyen herkesten ki maalesef kaynıyorlar
00 Yorumla
+1 yılKendini çok beğenmiş ve dünyanın harikalarindan biri sanmasina. şu an her Türl kızı öyle %90. Bizim erkekler sürekli yazdıkları için hepsinde karakteristik özellik olmus
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Paracı olmanıza
Kendinizi harika eşsiz zannetmenize
Sadakatsiz oluşunuza
Başkasında gördüğünüz her şeyi istemenize
Mutlu olamamanıza
Kanaat edememenize00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalan,
Ben bir bireyim haklarım var,
Vejeteryan veya vegan olması,
Makyaj,
Marka ve sükse düşkünlüğü
Ohoo, böyle yazınca liste uzayıp gidecek...02 Yorumla- +1 yıl
Direkt nefes almasın abi
+1 yılSaygısız olması. Bakımsız olması. Küfür etmesi. Egolu olmasi. Trip atması. Umursamaz olması. Dürüst olmaması. Kaşar olması daha vardır ama aklıma gelmiyor.
00 Yorumla- 00 Yorumla
Öz güvensiz, Bakımsız, Cimri, Kaba, Cahil, Sadakatsiz ve Yalancı erkeğe tahammülüm sıfır. Benden uzak Allah’a yakın olsun öyle insan.
10 YorumlaKesinlikle egoya mesela bakıyorum adama göbekli möbekli ilik gibi kızın burnuna laf atıyo falan abicim önce bir aynaya mı baksan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılP e z e venk olması vidden tahammülüm yok elimde olsa evrenden silerdim
20 Yorumla
+1 yılErkeklerin karı gibi trip atması , cilve yapması küsmesi bizim onların gönlünü almamız iğrenç tahammülüm yok ben miyim kız o mu? Dimi ama
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendini bir halt sanmasına hiç tahammulum olmaz mesela. Oysa ki kimse hiçbir halt değil herkes eşit, herkes 9 aylık.
00 Yorumla Kızlarla ilgili erkeklere tahammülüm olmaz sevdiğin kadın varsa diğer hiçbir dişi varlık umrunda olmayacak
00 Yorumla
+1 yılEgolu, insanlara tepeden bakan kızlar çok antipatik geliyor bana. Mütevazi insanları seviyorum daha çok 😊
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bakımsız olmaya, kendi sağlığını önemsemeyip kilolu biri olmasına ve nerede nasıl davranacağını bilmemesi
00 Yorumla
+1 yılGörgüsüzlük, sonradan görme. Elde ettiğini ya da yaptığını başkalarına göstermek veya başkaları görsün diye yapmak.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoş insan, sorumluluk alamayan insan
Kolye takması, önüne gelen her kıza göz dikmesi yakınlık kurması..
neysem gerildim 😅00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ego olabilir ama aşırısı kibir olur, ayrıca yalan, ihanet ve saygısızlık gibi konular can sıkıcı türden.
00 Yorumla
+1 yılKarakteri olarak bencil, saygısız ve aşırrı kıskanç olması. Gerisinde de bakımsız olması, karşımda sakız çiğnemesi vb. Şeyler
00 YorumlaYılışık olmasına birde AKP'li ve Galatasaraylı olmasına. Parasız da olmayacak ama çok Zengin şımarık da olmayacak orta mütevazı
01 Yorumla- +1 yıl
galatasaraylı olmamla kaybettim.
her istedigini yaptirtmaya calisanlara asla tahammulum yok
10 Yorumla
+1 yılTrip atmak, ter kokusu, egoistlik bilip bilmeden konuşulması aklima gelenler sadece...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Karsi degil her insan icin gecerli, Yalan..
00 Yorumla
+1 yılküfüre saygısızlıga yalana ve kibire asla tahammül edemem direk tekmeyı basarım.
00 YorumlaUçkur düşkünlerine tahammülüm yok.. Midemi bulandırıyorlar..
00 Yorumla
+1 yılNarsist manipülasyon saygısız yalancı insana tahammül edemiyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Öyle insanların peşinden koşmayın o zaman hanımefendi
- +1 yıl
@mFurkancam koşmuyorum zaten beyfendi😅
- +1 yıl
Nereden tanıyorsunuz öyle insanları hanımefendi ☺️ bizim gibi dürüstler şeffaf insanlar dikkatinizi çekmez ki zaten hanımefendi
- +1 yıl
@mFurkancam 😅 bakıyorum ama özellikle birini aramıyorum.
- +1 yıl
Tabi ki efendim, bizim gibi erkekler çıktığı zaman sizin gibi hanımefendi insanların karşısına, görmüyorsunuz genelde. Gören insan da nikahı basıyor zaten 🙈😄
+1 yılSürekli yönlendirmeye çalışmaları, anlayışlı ve kadınsı tavırlara sahip olmamaları
00 YorumlaCimrilik, gaddarlık, bencillik, yalan… bunlara asla gelemiyorum
00 Yorumla
+1 yılKüfür etmesine, yere tükürmesine acayip iticiler ve araba sevgileri, futbol maç delisi olmaları
04 Yorumla- +1 yıl
Araba sevgisinden ne anlarsın sen
- +1 yıl
En azından bir araba için delir miyorum 😄
- +1 yıl
O arabayı almak için ne emek veriyorlar bir bilsen
- +1 yıl
Emeğe bir şey demiyorum zaten her şey zorlaştı, demek istediğim erkeklerin arabalara aşık olması
+1 yılEdepsiz ve pasaklı pis kadından tiksiniyorum... Sen yeni hesap mı açtın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşağılayıcı bakış konuşma lakayt tavırlar saygısızlık kaba kuvvet ve argo ve kaba saba tavırlar bir de cimrilik zor böylesinden Rabbim uzak etsin 🤲
00 Yorumla
+1 yılOlgun olmayan sürekli konuşan erkeklere tahammülüm sıfır 💆🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılEşsiz olduklarını sanmalarına. Alternatifsiz olduklarını sanmalarına.
00 Yorumla
+1 yılGevşeklik ve kardeşim 😀 2 de 2 yaptık aşık olarak şükür moment (!)
01 Yorumla- +1 yıl
*yvşklk
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEgolu, saygısız, kro, paragöz, hain olmasına tahammülüm yok.
00 Yorumla
+1 yılNarsist, koyun kafalı, bencil, empati yoksunu, dinci, gerici olanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCınsellıkten başka bırseye kafalarının çalışmaması na ve kız gıbı trıplı canım erkeklere dayanamıyorum haa bı de cınsellıkte kendılerını cok iyi sanmaları
00 Yorumla- Devamını Gör (272)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne