Yemek yapacağım, bakımını yapacağım ama zevk kaybım var, ömrümü pcde geçirdiğim için bunlar bana hiç zevk vermiyor, tükendim sanki
1 gü
Yemek yapacağım, bakımını yapacağım ama zevk kaybım var, ömrümü pcde geçirdiğim için bunlar bana hiç zevk vermiyor, tükendim sanki
Cevap
9Cevap
Gerçek hayat hard seviyede zor. İnsanları kötü, para kazanması zor, ev geçindirmesi zor, birine güvenebilmek, sevebilmek zor. Birini dost görebilmek de zor. Napalım şimdi bu hayatla mücadele vereceğiz de ne için vereceğiz? Saçma sapan insanlarla saçma sapan ilişkiler kurmaya çalışarak mı? Hiç bilmiyorum ve hiç düşünmek de istemiyorum. Ne halimiz varsa görelim artık, yapacak bir şey yok.
Benimki okadar değil kendimce bı sorunum var yorumlara yazdım oku istersen
Üniversite okudum ama durumum çok uçuk bı durum
Sana bir tane manita lazım gerçekten. Hem hayata bağlayacak, hem kendine dikkat edersin sürekli. Hem her şeyi sevgilinle aşk ile yaparsın.
Evlenmek istyeen biri vardı o zamanlar bu kafadan daha kötü durumdaydim
Onu reddetmek zorunda kaldım
şu an anladım cidden manita evlilik bunlar hem bakım yaptırır hem yemek :(
şu an zaten napcam. bilmiyorum koca bie bosluk
Ne evliliği ya, ilk bi sevgili olursun, sen hazır oluncaya kadar evlilik olur, hazır olmazsan da birbirinizi seviyorsunuz zaten, ömür boyu sever, sevgili hayatı yaşarsınız sadece
Direkt evlenelim dedi orada iskillendim sevgilisi varsa herhalde ondan benle ilgilenmez
O direkt çözümü öyle mi gördü bilmiyorum bı de hani direkt evlenirsem belki çözülür diye değiştirmeliyiz bence dedi çünkü bana
Olmadı işte gitti kimse de olmicak yoruldm
Direkt evlilik diye bir saçmalık olamaz. En kötü 1-2 sene sevgili kalınır. Birbirini seviyor ve güveniyorsa bu çiftler zaten evlilik olmasa bile sevmeye devam eder. Sen benimle evlenmiyorsun, sen beni sevmiyorsun herhalde düşünceleri saçmalık. Her iki insan da kendini evliliğe hazır. hissedecek ki evlensin. Hiç kolay şeyler değil.
Zamanı değildi anlamam diye mi pat diye öyle yaptı sevgilisi var diye mi bilmiyorum ama sevgilisi hak ediyordum en fazla şey dedi bana benim. cok kapalı olduğumdan mıdır bilmem birbirimiz için hiciz sadece arsd ruhhlarimiz sohbetlesiyo dedi ben. onu da beğenmemiştim o kafayla önceden gittim
Bilmiyorum işte neden birden dedi belki ben sevgili olunacak kadar destek alacak biri sanmiyodu benim yerime dusunmus olabilir
Ama şuanda ilerlettim kafayı lakin kendi kendime geçiş yapamıyorum bu sefer hayata bu sefe o yok ama
Pc de neyin zamanını geçiriyon o kadar benimde çoğu zamanım pc de ama o kadar da zevk almıyor değilim hayattan, az dışarı da çıkmak lazım
Benim durum biraz farklı ömrüm pcde geçti dış gorunusten dolayı izole ettim kendimi ama geliştirdim. bi yandan sorun şu ki herkesin yaptığı normal şeyleri yemek yapmak bakım bunlara çok geç kalmış hissediyorum cokfazla öğrenmek istiyorum annem öğretiyor ama tükendigim için ogrenmeyi yarıda bırakıp kendime zarra veresim geliyor , kendime zarar verme duygum apayrı bı konu zaten o iciimde vae son zamanlarda , ama bı yandan bu güzel alışkanlıkları edinmek istiyorum karmakarisigim onceen bakımımi yapardım kendim için şu an kimse görmeyecek diyorum saçma geliyor bu seviyeye kadar geldim ama cidden iyi şeyler d yapmak istiyorum lakin aklinnhala telefonda anladınız mı hobilerim her Seyim telefonda zihnim hala gerçek hayattaki yemek bakım bu gibi swylere uyum sağlayamıyor geçiş yapamadım. ben daha ne yapayim :(((
Ama bak bı yandan geç kaldım diye düşündüğüm için yemek ve bakım ( güzellik temizlik tüy ) bunları birakasim geliyor geç kaldın diye bağırıyor zihnim. telefona dönsem bu sefer gerçek hayatta eksik bı şey vae diye bağırıyor zihnim
Ama bunların yanında bı de kendime zarar veresim geliyor hem geç kaldığım için hem de uyumsuzluğun sürekli rahatsız etmesinden dolayi
İşte o beraber olmasi sinirimi bozuyor net bı şey isterdim bu yasa geldim hayat algım. duzenim. mutluugum yok
Bunlar ztaen olması gereken şeydi diye algılıyor zihnim geçiş bile değil bu alışkanlık eksikliği tam o noktada kararsiizm
22 yım aslidns kafam çok karışık
Bı yandan kötü şeyler yapmak istiyorum hala , bı yandan iyi şeylere devam etmek , bı yandan da bilmiyorum diye düşüncem vardı benim bilmiyom deyip geçiyordum şu an fark ettim ki iyi şeyleri de kötü şeyleri de yapasi geliyor insanın bilmiyorum dediğim zamanlardaki gibi çalışmıyorne yapacağım
Ben aslında hepsini aynı anda algilayamiyorum sorun hu
Bilmiyorum diyodum mesela bundan öncesinde ama artık iyi seyelri dd kötü şeyleri de yapasim geliyo aynı anda napcam bilmiyom
Bı yandan kötü şeyler yapmak istiyorum hala , bı yandan iyi şeylere devam etmek , bı yandan da bilmiyorum diye düşüncem vardı benim bilmiyom deyip geçiyordum şu an fark ettim ki iyi şeyleri de kötü şeyleri de yapasi geliyor insanın bilmiyorum dediğim zamanlardaki gibi çalışmıyorne yapacağım
Ben aslında hepsini aynı anda algilayamiyorum sorun bu, Bilmiyorum diyodum mesela bundan öncesinde ama artık iyi seyelri dd kötü şeyleri de yapasim geliyo aynı anda napcam bilmiyom
Halen neyin tereddüdü bu sanki Biraz ara versen tatile çık
Öyle değil biraz farklı
Hacı çünkü zengin değilsin, olsan seversin hayatı ama
Geçiş yapamıyorum gerçek hayata beynim almiyo
Yemek öğrenirim onda sorun yok ama cidden garip bı şey oluyor bunlar zevk ve akışkanlik olmalıydı amagec kaldım sanki
Hiçbirsey için geç değil öyle düşünme
Gerçekten bunlar alışkanlık olmuyor uğraşıyorum ama kimse güzelliğimo gormezken tükendim bakım yapmaya , ayrıca kafam sanal dünya için çalışırken gidip yemek yapmayı algilayamuorum anca evlenince
Belkide senin güzelliğin kalbindedr
Tamam da yemek yapmak istiyorum zihnim bu olayı anlamıyor elim gitmiyor
Bı yandan video aç izlerken yapmaya çalış
Keşke küçük yaşta baslasaydim
Hala öğreniyor ummonsa sorun yok da iste
Aç Nefis yemek tarifleri baka baka yap
Öyle bı şey değil annem öğretiyor ama ne bileyim böyle alışkanlik olacak gibi hissetmiyorum çok geç kalmış gibi hissediyorum çok istedigim. bi şeyi yarıda bırakmaktan korkuyorum. hele bakımımi yapardım hep şu an evlenecek değilsem nedenyapayim bunu anlamıyorum anladın mı birisi görmeyecek bu seviyeye geldim önceden kendim için yapardım bunu diyecek seviyeye geldim
Bunları yapmak istiyorum ama alışkanlik edinmem icin bı sebep yok anladınız mı tükendim geç kalinmia alışkanlıklar gibime geliyor çok istiyorum normal hayattan olmak bunları yapmak çok şey başardım da aklım. hayati algilayamiyo arık tükendim
Ha sen anladığım kadarıyla mecbur olmadığın için yapmak saçma geliyor dimi
Zaten tükendiğim. icin kendime. kotu şeyler yapmak düşüncsi ile boğuşurken hayattaki normal herkesin yaptığı düzenli yaptığı alışkanlıklara sahip olmamak sinirimi bozuyor
Senin yaşın kaç?
Evet mecbur olmayınca neden yapayım fikri saplandı zihnime ama çok da istiyorum ama binyandan kendime zarar da veresim var hepsi ayrı
22 yım
Hıı daha be gördün 3 sene daha ywsa benin yaşıma gel o Zaman konuşalım
Uyum sağlayamadim bu başka bı şey ama
Çok düşündum hayatı algılamak için. yavaştan yapmaya da başladım yemek ama kendimi sabote ediyorum korkuyorum ve geç kalmış olduğumu bilen zihnim boş verip telefona dönmek istiyor
Ama yemek ve bakımı ( tüy güzellik falan) çok istediğim için aklimmorada kalıyor anladınız mi
Pc'se vakit geçirirken ne hissesiyorsun?
Yorumalra yazdım biraz frkli durum
Sanal çökertir
Çöktüm toplayamiyorum
Kendi kendime hele aklimmfikrim almıyor dunyayi
Beklentilerini değiştirmeden zor. Yaş kaç
Beklentim her şey işte kafam karışık
Bilmiyorum deyip geçebilmek isterdim ama bu sefer iyi ve kotuyu aynı anda istiyorum senin belli bir doymuslugun vardır benim zihnimde iyi ve kötü isteği oldfuu sürece ben bilmiyorum diyemiyo ya
İyi ve kötüden kastın taraf seçmek zorundami hissediyon kendini... yasin genç kendine çok şey katma fırsatın var bunu illa eğitim odaklı dusunme. Seni gerçekten mutlu edeceğine inandığın ne var?
Masa başı iş mi yoksa gamer mısın?
Yok öyle bı şey değil yazdım yorumlara bak
Bende hicbiseyden
Geçiş yapamıyorum gerçek hayata beynim almiyo
Yemek öğrenirim onda sorun yok ama cidden garip bı şey oluyor bunlar zevk ve akışkanlik olmalıydı amagec kaldım sanki
Major depresyonum filan var hicbiseyden zevk alamiyorum bende
Psikolog tanısı aldin mi çok uğraşıyorum düşüncelerimi değiştirmek için
Evet aldim
Insan plan yaparak yasayamiyorum bu yasima kadar bunu ogrendim gelişigüzel yasiycaksin
Bilmiyorum deyip geçebilmek isterdim ama bu sefer iyi ve kotuyu aynı anda istiyorum senin belli bir doymuslugun vardır benim zihnimde iyi ve kötü isteği oldfuu sürece ben bilmiyorum diyemiyo ya
Zor o zaman
Napicam
Mahir depresyon benim halimden iyidir
Zihnime sıkıştım kaldim
Emin ol major depresyon herseyden daha berbat
Ama ben iyi ve kötü şeyleri aynı anda isteyen yasayamamis biriyim bilmiyom deme gücüm bile kalmadi tukendim
Sen netsin en azından depresifsin karmasan var mı bu şekilde?
Bipolarda var bende aq
Offf o da seni karmaşık yapıyordur işte bnede de okb ve hayatı yaşamama durumu var kafam ikiliklerle dolu
Bipolar gibiyim resmen
Net kafada olamayacak miyiz hic
Sanirim hayir
İstek kalmamış
Evet
neden peki yaş kaç
22 bak yazdım yorumalra
Tamam sakin ol
Ne alaka sakinlik
Kızdın sanki
Yok kızmadım
Ulaşsana bana burdan
Ne için
Ya korkma insan yemiyorum konuşmak açısından dedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu tükenmişlik hissi gerçekten zorlayıcı olabilir. Bilgisayar başında çok vakit geçirmek bazen gerçek hayattaki keyifleri gözden kaçırmamıza neden oluyor. Belki çok küçük bir başlangıçla, gün içinde birkaç dakikanı yemek yapmak veya kendine bakmak gibi aktivitelere ayırmayı deneyebilirsin. O küçük anlar, kaybolan zevkleri yeniden bulmana yardımcı olabilir. ✨