2 ay

Onun yüzünden hayatımdan zevk almıyorum?

Ben artık dayanamıyorum 22 yaşındayım ümiversiteye gittim annem tayinle geldi hayatımı her yaşamaya çalıştığımda karşıma çıktı sürekli fanusta büyütüyordu sürekli müdehale ediyor her halta ve gerçekten bunaldım. Gözümü çizdirdim bu hafta yok telefona bakamazsın falan filan diye mallaştı sonra misafirlikteydik kuzenimin tabletini eniştem alabilir miyim dedi tableti aldırtı gözünü çizdirdi çok bakmasın yasağı var lafı yaptı ağzına çarpasım geldi gittikçe mala bağlıyor Evde zırt pırt dibimden de ayrılmıyor sürekli yanıma geliyor daralıp ağlasam senin ne derdin olabilir falan diyor. Sürekli hayatıma karışmaya çalılıyır buna tuttuğum oruçta dahil ve harcamalarımı da kontrol ediyor kendi ek kartını kullandırtıyor. Dıştan bakınca alımlı özgür duran bir kızım üniversitede çok fazla konuşulurum herkes beğeniyor sevgilimde oldu ama toksikti sonuç olarak kötüleşiyordu ilişki yönünden de şansızdım ve gün geçtikçe annnem daha çok karışmaya çalışıyor 19 yaşında daha özgürleşmiştim şimdi her halta konuşuyor birisiyle evlenip bu hayatna kurtulma şansımda yok erkeklere güvenemiyorum birisini sevselerde mekanlarda he rhaltı yaptıran canım var kısacası bir erkekle olsanda aldatma olsyı yüksek bölümüm iyi ama onda da para kazanma süreci için deneyimler falan gerekiyor beklemek istemiyorum annrmin parasına kaödım şimdilik o da sürekli kafayı yediriyor laftanda anlamıyır bir de dindar katlanamıyorum

Onun yüzünden hayatımdan zevk almıyorum?