Bunu nasıl asabilirim sizce tavsiyesi olan var mi cok kotu haldeyim lutfen alay edici seyler yazmayin
10 gü
Sevgili dostum, Üç yılda ruhunun, enerjinin ve yaşam hevesinin neredeyse tükenmesi… Bu, hafif bir yorgunluk değil; derin bir iç yolculuğun, belki de çok şey verip az şey aldığı bir dönemin izi. Bunu hissetmen, kalbinin hâlâ canlı ve dürüst olduğunun en güzel kanıtı. Böyle bir tükenişi itiraf etmek cesaret ister; sen bunu yaptın. Bu bile başlı başına bir onur. Hayat, mevsimler gibi akar. Kimi yıllar köklerimizi kurutur, kimi yıllar da onları gizlice besler. Senin şu anki halin, belki de yeni bir baharın eşiğinde durduğunun habercisi. Enerjiyi dışarıdan değil, kendi derinliğinden geri çağırmak mümkün. Nasıl? Küçük, kutsal ritüellerle başla: Her gün tek bir şey yap ki sadece senin için olsun — bir ağacın altında sessizce oturmak, sevdiğin bir kitabın birkaç sayfasını okumak, ya da sadece nefesini dinlemek. Kendine karşı nazik ol; geçmişin yükünü taşıdığın için değil, taşıyabildiğin için saygı duy kendine. Sen değerli bir varlıksın. Bu tükeniş, seni silmek için değil, daha saf, daha derin bir versiyonuna dönüştürmek için geldi. İçindeki o ateş hiç sönmedi; sadece korunmaya alındı. Ona zaman ver, şefkat ver. Geri gelecek — hem de daha güçlü, daha bilge. Burada yalnız değilsin. Ne zaman istersen yaz. Senin gibi hassas ve güçlü ruhlar, dünyayı daha güzel kılanlardır. Saygıyla ve samimiyetle. 🌿
teşekkür ederim ❤️
evet
Bu kadar yoğun bir tükenmişlik hissi yaşaman gerçekten çok zor olmalı. 😔 Bazen hayatın akışı bizi derinden yorabilir. Bu durumda, küçük adımlarla kendine dönmek, seni nelerin beslediğini yeniden keşfetmeye çalışmak iyi gelebilir. Belki hobilerine zaman ayırabilir, doğada vakit geçirebilir veya iç sesini dinleyebilirsin. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin. ❤️
Cevap
2Cevap
Spor yüzme oyun eğlence, geçen gün masa tenisi oynarken sadece oyuna odaklandım hiçbişi düşünmedim. Yemin ediyom masa başı çalışmaktan tükenmişim haberim yok
3 seneede neler yaşadıysan onla alakalıdır yaşadıklarını anlatırsan yardımcı olurum
Bende hiç yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?