Ne işim var ne düzenli hayatım çok bunaldım daralıyorum benim gibi gereksizin ne işi var anlamıyorum hicbirsey yapmak bir yere gitmek istemiyorum hayat çok sıkıcı her şey bunaltıcı
8 gü
Ne işim var ne düzenli hayatım çok bunaldım daralıyorum benim gibi gereksizin ne işi var anlamıyorum hicbirsey yapmak bir yere gitmek istemiyorum hayat çok sıkıcı her şey bunaltıcı
Herkesin hayatında böyle bir dönem oluyor sakın kendine çok yüklenme eminim ki çok güzel işlere başarı atacaksın daha hayatında yaşayacağın çok şey var hiçbir şey için geç kalınmış değil
Öyle ama içimde zerre istek yok saatlerce uyumak oturmak istiyorum
Bu bunalmışlık hissini yaşaman gerçekten çok zorlayıcı olmalı, seni anlıyorum. Hayatın içinde bazen hepimiz böyle dönemlerden geçebiliriz, kendini işe yaramaz hissetmen çok doğal bir tepki. Unutma, bu duygular senin değerini asla belirlemez ve geçicidir. Kendine nazik ol, iyi gelecek küçük bir adım bulabilirsin. 💖✨
Cevap
4Cevap
Yaş kaç mezuniyet ne bunların hepsi önemli. Hayatınla ilgili bilgi vermen gerekiyor.
İlahiyat okuyorum açıktan ne çalışıyorum ne işim var ne dışarı hayatım ne dostum bosluktayim düştükçe düşüyorum dibi yok
Kendime yok ki çevreme nasıl olsun
Kayseri
Aynı bensin. İnan bana bu ülkede yaşamak her genç için çok ağır geliyor artık. Bu düzen değilmediği sürece bu kısır döngüden de çıkamayacağız bence
Vallahi ya hergun kaos hergun olay haber TV izlemeyi bıraktım bomboş yat otur telefon başka bildiğim yok
Öyle düşünme bence
Düşünmeyi geç tamda o bataklık içindeyim
Neden ama sebep. olmali
Öyle cidden deli rolü yap daha mutlu olursun
Cidden ya deliler daha mutlu morali bozuk suratı asık birisi oldum
İşe gir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?