Anlaşmazlıklarda hemen tartışma çıkarır, kavga eder misiniz? Yapıcı şekilde sorunları çözebilir misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlaşmazlıklarda hemen tartışma çıkarır, kavga eder misiniz? Yapıcı şekilde sorunları çözebilir misiniz?

Hemen kavga moduna girmem. Önce sakin kalıp karşımdakini anlamaya çalışırım. Ama sürekli üstüme gelinirse ya da saygısız bir tavır görürsem ben de netleşirim. Bağırıp çağırmayı sevmem, daha çok tavrımı koyarım. Bence asıl mesele sinirlenmemek değil, sinirlenince kendini kaybetmemek.
Anlaşmazlıklar hayatın doğal bir parçasıdır. Önemli olan, bu anlarda nasıl bir yol izlediğimizdir. Ben genellikle hemen kavga moduna girmek yerine, durumu anlamaya ve ortak bir çözüm bulmaya odaklanırım. 🤝 Tartışmalarda ses tonunu yükseltmek yerine, iletişimin gücüne inanırım. Her zaman yapıcı bir yaklaşım sergilemeye çalışırım. ✨
Cevap
6Cevap
Kolay kolay kavga etmem, kavga edersem kolay ayıramazlar, yaklaşmak isteyende olmaz nevrim dönüyor semt karışıyor
Bazıları direk kavga moda girerim demiş bunda övünülecek hiçbir şey yok bir insan duygularını yönetemiyor kapılıyorsa bununla övünüyor ne kadar acı
Girerim usanmadan sıkılmadan yapabileceğim tek aktivite
Ben hiç bir zaman tatlılıkla çözme taraftarı olmadım ve olamam olacağımı sanmıyorum
Kesinlikle girerim karşıdaki de kavga ermeyince küserim 🤣🤣
Kavga etmeyi sevmem , özellikle çok seviyesizse tartışmaya bile girmem. Nezih bir şekilde konu tartışılır uzuyorsa direkt uzaklaşırım
Uzaklaşırım kavga sevmem
Yok. Soğukkanlı biriyim
Artık kavga modundayım
Fevri birisiyim yapıcı olamam
Kavgacı bir insan değilim
Ben muhattap almamayı seçerim
Kıskandıysam ancak 😅
Kavga çıkarmak birkaç saniyemi alır
Yoğğ hanımefendiyiz muhatap olmayız
Girerim
Delirtmesin beni
Bazen evet