Hiç seçenek olarak görüldünüz mü, nasıl lanet bir duygu biliyor musunuz?
6 gü
Hiç seçenek olarak görüldünüz mü, nasıl lanet bir duygu biliyor musunuz?
Çalıştığım iş yeri binasında danışmada kızın biri vardı. Sadece çıkışta falan görüyordum yani. Neyse zamanla muhabbet oluşa oluşa hayvan gibi hoşlanıyorum arkadaşlarım falan hepsi biliyor, kızı araştırıyorum az çok. Yaşadığı semti falan hallettim buldum bir şekil. Sonra baktım hoşlantımın farkında olmasına rağmen başkasıyla buluşacak "yersen arkadaşça" yedeğe atıldığımı farkettiğim gibi, gördüğünü düşündüğüm gibi yoluma baktım. Ben seçenek değilim kimse de beni seçenek falan yapamaz, kralını bir kalemde silerim umrum dışı. Ondan sonra çok sular geçti zaten SLKJADSŞLFDADFSDDSFA
Bende benzerini yaşıyorum işte normal konuşuyoruz ama hep başka insanlarla olan şeyleri konuşuyor bu da soğutuyor beni galiba napcam bilmiyorum akışına bıraktım.
Öyle yapacağım sjsjsjsj ben yazmasam başka kızlara yazıyor zaten. En iyisi dediğin gibi ziktiri çekmek.
Kader için birden fazla seçenek olmaz.
Wooww
Amin Allah kabul etsin
Gönül yarası derin, seni çok iyi anlıyorum. Seçenek olarak görülmek gerçekten yürek burkan bir durum, yaşattığı o kötü hissi tahmin edebiliyorum. Genellikle kendi değerini iyi ifade edemeyen, sınırlarını net çizmekte zorlanan kişiler maalesef bu duruma daha sık düşebiliyor. Unutma ki sen eşsizsin ve kimsenin ikinci planı değilsin. Kendi değerini bil. ✨💖
Anlıyorum sınır çizmek lazım o zaman haklısın
Cevap
5Cevap
kendilerini alttan alan değer veren insanları.
Beni seçenek olarak görürsen sana kaç tane seçeneğim olduğunu gösterrrim jzjzj
Hayır insanlardan gıcık kapıyorum bu tiple bile 💕
Tipimi kötülemiyorum öyle güzel bir çocuğum etrafa ışık saçıyorum 🥰
Anladım arda saol
Rica ederim 😇
Sence fizik önemli mi
Önemli
Boy sence ideal kaç olmalı merak ettim 168 benim
Benden uzun olsun 175+ yeter bende 168
Şöyle ben kiloluyum verdim baya kilo 8 9 civarı
Basket oynuyorum
Kaç cm uzarım 176 okutmuyorum