Kişilik & Karakter 13 gü Yurtdışında özellikle Amerika'da kadınlar neden daha maskülen? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çekiciler evet ama Türkiye'deki kadınlar sanki biraz daha cicili bicili Yurtdışında özellikle Amerika'da kadınlar neden daha maskülen? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
OR-DION Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 13 gü Türk kadınlarının dişiliği ilgi sınıfına giren erkeğe karşı oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 13 gü O tip kadın Birleşik Devletler de az. Burada da gayet feminen cicili bicili kadınlar çok. 0 2 Yorumla Soran 13 gü Onu diyorum ya zaten Cevap sahibi 13 gü Ben ABD den bahsediyorum burada derken.
Gizli Üye (18-24) 13 gü Arkadaş yüksek ihtimal İrlanda göçmeni Amerikalı, fenotip direk keltlere benziyor kombinse amerikan çizgi romanlarına 0 2 Yorumla Soran 13 gü Amerikanın çoğu irlandalı zaten evet Yorumla Cevap sahibi 13 gü Öyleymiş Yorumla
Rainwaker Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 13 gü Türkler gösteriş seviyor hepsi prenses 0 1 Yorumla Soran 13 gü Hepsi değilde, öyle olanlar var evet banada itici geliyor Yorumla
YiğitKaran Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 13 gü Çine gittim her yer bundanvar 0 2 Yorumla Jolepe 13 gü Çinliler çekik gözlü siyah saçlı değil mi Yorumla Soran 13 gü @Jolepe öyle Yorumla
Adeptus Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Lgbtq+ daha fazla ve açıktan 0 0 Yorumla
Hossohbet3435 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı. Evet bu benim de dikkatimi çekti 0 0 Yorumla
Viyanalı-Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 36 13 gü Aynı fikirde değiliz. 0 1 Yorumla Soran 13 gü Türk kızları daha mı maskülen yani Yorumla
orucbey34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 13 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Daha oturaklilar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 13 gü Kadın dediğin cicili bicili olmaz 0 3 Yorumla CanımWaffleÇekiyo 13 gü asagdkdajsbdhkasbd Yorumla Cevap sahibi 13 gü @CanımWaffleÇekiyo asdas qwe cicili bicili türk kızı Yorumla CanımWaffleÇekiyo 13 gü cicili bicili Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Türk kadınlarının dişiliği ilgi sınıfına giren erkeğe karşı oluyor
O tip kadın Birleşik Devletler de az. Burada da gayet feminen cicili bicili kadınlar çok.
Onu diyorum ya zaten
Ben ABD den bahsediyorum burada derken.
Arkadaş yüksek ihtimal İrlanda göçmeni Amerikalı, fenotip direk keltlere benziyor kombinse amerikan çizgi romanlarına
Amerikanın çoğu irlandalı zaten evet
Öyleymiş
Türkler gösteriş seviyor hepsi prenses
Hepsi değilde, öyle olanlar var evet banada itici geliyor
Çine gittim her yer bundanvar
Çinliler çekik gözlü siyah saçlı değil mi
@Jolepe öyle
Lgbtq+ daha fazla ve açıktan
Sen daha iyisini bilirsin
Evet bu benim de dikkatimi çekti
Aynı fikirde değiliz.
Türk kızları daha mı maskülen yani