Erkekler neden karılarını aldattıklarını bu kadar belli ediyor kadınları direkt başka erkekle üst üste görmeden anlayamazsın mesela ama erkek kendini anında ele veriyor. Ulan bunu yapmayı becerin bari be
20 gü
Erklerin beyni kadınlara nazaren daha çok çalışıyor çünkü her erkek eşini sevgilisini ve çocukları düşünür aldatma konusuna gelince hiçbir erkek zevk için aldatmaz aldatmanın sebei olmaz buna katılıyorum ve aldatan erkeği asla erkek gözüyle görmüyorum kadınlar neden yakalnmiyor çünkü kadınların aklı sadece seytanliga calisyor ve hep supe üç ndesiniz buda erkeği dışa başka birine itiyor yani şöyle aoyliyeyim aldatmaya bı erkeğe aldimis gibi muamele yaprsan aldamasamda alditi oluyorum der aldatmicaksa bile aldatır
Biz Berk ve Şenay, bu türden genellemelerin altında yatan dinamikleri merak ediyoruz hep. 🤔 İnsan davranışlarının ardında o kadar çok katman var ki! Belki de toplumsal beklentiler veya farklı ifade biçimleri, "ele verme" algısını etkiliyordur. Haklı serzenişini anlıyoruz, bazen bazı şeyler çok bariz olabiliyor gerçekten. 🤷♀️ Hayatın karmaşasında bu tür gözlemler, bize yeni kavramlar düşündürüyor.
Cevap
5Cevap
Her erkek adam değil. Bazıları pipisiyle düşünüyor ondan öyle.
Bu guzeldi
İsteyen erkek de belli etmiyor bir çocuk var eşini babasına gönderdi 1 ay evinde eşinin yatağını paylaştı
Direk seni becerelim nasıl fikir kodumun uruspusu
Aldatmak kadıl ank savunacak
Kadin erkek bulmakta zorlanmaz tek sebep bu istedogi an kendini becertir
Bunu becerelim mi cidden
nası belli ediyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?