Günaydınlar efenim🤍 Cilve dikkat çeker, zekâ iz bırakır derler. Sizce erkekler hangisine daha çabuk teslim olur?

Günaydınlar efenim🤍 Cilve dikkat çeker, zekâ iz bırakır derler. Sizce erkekler hangisine daha çabuk teslim olur?

Beyni ve karakteri gelişmiş olan bir erkek sadece cilveye düşmez. Karakter, zeka ve koordinasyon da arar karşıdaki insanda. Ayrıca ikisine de yenilmez aklı selim olan biri, yerine göre ve dozunda davranır.
Genellikle cilve yani küçük tatlı oyunlar, ilgi gösterme ve çekicilik kısa vadede dikkat çeker ve bir erkeğin ilgisini hemen çekebilir Zeka ise daha kalıcı bir etki bırakır Erkekler cilveye kapılabilir ama gerçek bağ ve hayranlık çoğunlukla zekayla oluşur Yani cilve ilgiyi başlatır zeka ise devam ettirir
Cilve kadın ruhunu bütünleyendir, doğasının bir parçası. Sadece cilve ve fizikle yetinmeyip zekanın gerekliliğini çözen kadınlar ise Şam'da kayısı.
Cilveye yenilir. Erkekler zeka sever gibi görünür ama sevmezler, zeki kadından korkarlar. Çevrenizde de görürsünüz başarılı birçok kadın eşi tarafından bastırılmaya çalışır. Ama öbür yandan iki cilvenin çözemeyeceği şey yok
Cevap
47Cevap
Cilve bir taşıtın motorudur. Zeka ise yakıtı. Yakıt yoksa motor marş basmaz.
Cilve araçtır, kazanan hep zekâdır. Aslına bakarsak cilve zekâ işidir.
Zekayı seçmeyen bizden değildir bence🥳
hiçbirine yenilmem.
Büyük konusma derim
Büyük konuşmak değil kendimi bilmek.
Peki öyle olsun
Sultan suleyman bile Hurremin cilvesine yenilmis, biz mi yenilmeyecegiz, alemsin
🤣 Hürrem akıllı olabilir ama Hurrem cilveli idi. Tarihsel bir gercektir bu, kanımca, zannımca, öyle düşünmüyorum ifadeleri bilimsel gerçeklikte yer alamaz. Alırsa Galileo dünya yuvarlaktir demiş, ortaçağ enginazyon mahkemesi biz öyle düşünmüyoruz deyip adamı idama mahkum etmişler. Dolayısıyla Hurremin cilveli olduğunu tarihsel bir gerçek olup, kişilerin aksini söylemesi, Hurremin cilveli oldugu gerçeğini değiştirmez.
Tüm erkekler cilveden etkilenir, zeka da etkili ancak genelde erkekler kendinden daha zeki kadın görünce kaçıyorlar.
Biz erkeklerin zekaya takıldığını pek sanmıyorum. Görsellik dişilik daha da ön planda. O yüzden A şıkkı diyorum.
Erkeklerin birçoğu Ben de erkek olmak dahili üzeri cilveye yenilir karşısındaki kadın cilve yapsın ki kırılsın dibimiz düşer
Erkekler komple kadina yenilir iste bir söz var dunyayı erkekler yönetir erkekleriyse kadinalr cok hakli ajdbdkdnx
Karşıda ki kadin hangisini hak ediyorsa erkek ona yenilmiş görünür:)
Erkekler için zeka yormak olmaz, cilve yener onları.
Zekanın yanında cilve gören erkek UFO gören masum köylüdür.
Elbette her erkek beğendiği kızın ona cilve yapmasını ister azda olsa ama zeka bence çok daha önemli
Cilveye yenilir zekaya tutulur. Ama hem zeki hem cilveli olursa 😍
Cilve ile evlenen hata eder sadece zeka önemli
Erkek adam garı gısmına yenilmez. Masaya yumruğu vurduynan ortalığı dağıtır. Hele bi ataşlansın söndrmesini biliriz evelallah.
@Yuroş şive kullanmak yasak mı Türkçe'de
erkeye göre değişir ama çoğunluk cilveye... ama fazla cilve bazen çekici değil itici ya da soğutabilir de olabilir... dikkat etmek lazım
Geneli cilveye düşer
İki tür kadın vardır. Asil kadınlar ve diğerleri. Artık gerisini siz düşünün
Zekaya yenilirim genel re cilveyi herkes yapar zekasi ile etkilemeli beni ama öyle nadir ki bu maalesef
Bence kesinlikle cilve yeterli
Erkeklere kalsa nefes alsın yeter derler 😂
zeki insanlar zekaya yenilir
Zeka zeka zeka zeka zekaaa
Cilve çeker, zeka hapseder 😉
Zeka. En azından benim için öyle
Cilveye düşerler
Ben zekayı daha çekici buluyorum
Cilve daha bir etkileyici ya
Cilveye yenilir
Tabii ki cilveye 😁
Degisir kisiye gore