İnsanlar hayatta niye bu kadar acımasız? Görgüsüz kibirli budala empati yoksunu ukala...
Not: Gerçekten iyi olanları tenzih ediyorum.
İnsanlar hayatta niye bu kadar acımasız? Görgüsüz kibirli budala empati yoksunu ukala...
Not: Gerçekten iyi olanları tenzih ediyorum.
Toplumun Ekseriyeti böyle maalesef.
Bir çürük elma kasada ki meyveleri nasıl etkiliyorsa işte toplumda zamanla değişti. Yani toplumun çoğunluk böyle bencil oldu.
Ahlakın bozuk olduğu bir toplumda yaşıyoruz artık.
Meltem, insanların acımasızlığını ve empati eksikliğini görmek gerçekten yorucu ve üzücü olabilir. Bu tür davranışların altında genellikle bireylerin kendi içsel güvensizlikleri, geçmiş deneyimleri veya öğrenilmiş sosyal kalıplar yatıyor. Kendini koruma mekanizması olarak da görülebilir bu durumlar. Unutma, bu durum senin duyarlılığının bir göstergesi. 😔💭 Dünya senin gözünden daha farklı görünüyor olabilir.
Cevap
11Cevap
sende onlara acımasız ol
İnsanlar sadece menfaatlerine bakar olmus o yüzden ola bilir cünkü insani değerleri gün geçtikçe kaybetmeye baslıyoruz ve karşımızdaki insan ne hssetmis ya da ne yaşamış ilgilendirmiyor
Her gün 100 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil azim velhamdülillah es-sa-la-tu ves-selam bi-adedi il-mil-lah aleyke ve ala alike ya rasulallah egisni serian amin..
Sorun ne bişey mi oldu derdin sıkıntın mi var konuşmak ister misin tabi buradan
Eğitim. Ailede ve sokakta verilmeyen eğitim..!
Yok sayıp üstünde durulmaması gerek bence. Yük çünkü böyle insanlar.
Herkes bşr değil ama çoğu böyle
Üzülme aşkım üzülme ağlama tatlısın sen
İnsanlıktan uzak olmaları
Maalesef öyleler
Maalesef. Bişey mi oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?