Bir kadın olarak erkeklerden bu konuda ilham almak istiyorum
20 gü
Bir kadın olarak erkeklerden bu konuda ilham almak istiyorum
unicorndreams sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bence olay “hiç duygulanmamak” değil. Duyguyu yaşıyorum ama onun beni tamamen ele geçirmesine izin vermiyorum. O an ne hissediyorsam hissediyorum, ama aynı anda şunu da soruyorum: “Bununla ne yapacağım, çözebileceğim bir şey var mı?”
Eğer çözebileceğim bir şey varsa ona odaklanıyorum, yoksa da durumu kabul edip zihnimi başka bir şeye yönlendiriyorum. Çünkü sürekli aynı duygu içinde dönmek bana bir şey kazandırmıyor, sadece yıpratıyor. Dışarıdan bakınca soğukkanlı gibi görünebiliyor ama aslında içerde duygu var, sadece kontrolü kaybetmemeye çalışıyorum. Bu da zamanla alışkanlık haline geliyor.
Tesekkurler
Rica ederim
Duygusal anlarda mantıklı kararlar almıyorlar. Kadınlara göre daha mantıklı davranıyorlar. Erkekler için öncelik sıralaması yapmak kolay. Ancak kadınların bir çok önceliği olabiliyor. Bu sebeple duygusal kararlar alabiliyorlar. Erkek yaratıldığı günden beri çalışıyor ve savaşıyor. Haliyle karar almak bir reflekse dönüşmüş durumda.
Elbet sende bu yanını geliştşeebilirsşn ama yaradılış farkı var. Zaten gerektiğinde kalbi değil mantığı devreye sokabilseniz bu kada rboş erkeklerin peşinde heba olmazsınız. Bazen aklım almıyor bu kdarda olmaz diyorum
Açımızı içimize atıp gülüp geçiyorum ama aslında içerde kıyamet kopuyordur
Beyinin çalışma yapısı öyle çünkü sonuç odaklı, detay değil
Senin duyguların daha yoğun o yüzden
Seni görünce gözlerim doluyor
Kadınların beyni asla böyle çalışamiyo doğuştan
Çok darbe yiyoruz acı çekmişliğimiz var
daha az duygusaliz
Bizde delik yok
Ben kalamıyorum
Testestoron
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?