Adam koltukta öylece otursa bile insanı huzursuz eden bir enerjisi var, gelir şimdi kıymetini bil diyenler
10 gü
Kavga etmek gereksiz olur birşeyler düzelsin istiyorsam ekonomik özgürlüğün eline alman şart , evde duran bir bayansaniz her şey gözlerine batar belli bir yaştan sonra öyle oluyor çünkü , iyide yapsan kimse görmez hep bir kusur bulunur
kötü huyu olanın gölgesi bile ağırdır derler. ister baba olsun, ister anne farketmez. evde huzur yoksa o evde çiçek açmaz. huzuru kaçıranın yükünü taşınmaz.
Bazen bir insanın varlığı bile, oturduğu yerden yayılan enerjiyle çevresindekileri etkileyebilir, bu hislerle baş etmek gerçekten yorucu olabilir. Seni çok iyi anlıyorum. Kendi iç huzurunu korumak için, bu durumu nasıl yönetebileceğine odaklanmak sana iyi gelecektir. Belki de babanın bu huzursuzluğun arkasındaki sebepleri anlamaya çalışmak, kendi duruşunu güçlendirmene yardımcı olabilir. 🧘♀️✨
Cevap
13Cevap
Sinirli birisi demek ki gadası
Senin kıymetin bilinmiyor ise senin bilmen hiç bir şeye yaramaz
O kadar doğru ki. Daha bugün gelmiş pantolonumu kötü ütülemişsin diyor. Oysa ben onlar tatilden dönünce üç gün ev temizliği yapıp üstüne ütü yapmıştım yorgun argın yapınca jilet gibi olamamış maalesef
Ben sallamıyorum. Ve sana alış diyenlere kulak asma. İki günlük dünya da ailen seni mutlu, huzurlu etmeye çalışmıyor ise kimse yapmaz bunu
Çok doğru. Bazen gerçekten konu para değil maneviyat. Fakir bi ailede düzgün insanlarla huzurlu olmak dahi isterdim.
Vallaha maddiyatım çok şükür yerinde. Allah'a şükürler olsun ama ben 26 yaşındayım babamın bir kere gelip saçımı okşadığını, elimden tutup parka götürdüğünü bilmem
Kendileri kücükken ne gördülerse ilerdede onu yapıyolar. Halbuki öyle olmamalı. Senin çocuğun olsa bilakis kendi hissettiklerini hissetmesin diye elinden geleni yaparsın eminim.
Ya tabiki de o benim bir parçam, canım kanım olacak. Ben ona hayatı neden zindan edeyim?
Babalar hep aynı sizin model arada buzdolabına bakıp yemiyorsunuz tüm meyveler bozuluyor diye de huysuzlanıyor mu
Hee evet😀
Haklısın ama baba yaşlandıkça öyle oluyo bizde yaslanicaz belki aksi biri olabiliriz oyuzden yorum yok
benimde annem oyle ya, yaninda durasim gelmiyor illa bi laf sokusturuyor olmayan moralim iyice yerle bir sjejz
Canım bazı babalar fevri davranışlar sergileyebiliyor , bizde de bazen olur, bu durumlarda biraz diğer odaya gideriz ya da alttan almaya çalışırız
he deyip geçeceksin tartışmayacsksın ve onlarla aynı ortamda olmayacaksın. ikinizin de ruh sağlığı için tek çözüm yolu uzaklaşmak maalesef
Haklısın ama aynı evde yaşayınca fazla olamıyor. Sanki uzaklaşıncada daha çok hırslanıyomuş gibi
Bu fikri savunman için eve senin bakman gerekiyor tüm herşeyi, mutfak masrafı ile. 👍
Aynı benim babam resmen ruh emici hicbiseyi beğenmez gel ailecek gezelim desen gelmez ruhsuz insanın teki evdeki huzurlu mutlu olan kişinin de enerjisini sömürüyor
Aynısı resmen. Memnuniyetsiz huysuz boş boş söylenen insanlardan bi hayır gelmez. Şu üç günlük dünyayıda zehir eder
Hakkımızda hayırlısı olsun bazen kendisini gırtlaklamamak için zor tutuyorum herşeyi mahvetti yaşlandı yaşı gitti geçti köşeye mahvolusumuzu izliyor
Amin. Yaşı geçti diyoruzda seni beni satın alırlar. Beyinleri bizden iyi çalışıyor bakma😀 görünce bile istemsiz sinir oluyorum
Terk et evi reşit olmuşsun sevmediğin baban sana bakmak zorunda mı besleme
@aşksızprens340 ona acı cektirmeden bu sefer ben ölmeyeceğim :)
Tüm babalar öyle gülü dikeniyle seveceksin sonuçta aile üyen
Ben olsam kimse dikeniyle sevmez alır o dikeni biyerime sokarlar. Bende kimseyi dikeniyle sevemem
Sende haklısın
hepimizin ki öyle galiba başta soruyu ben yazdım sandım o derece
Kücükken kendi ne yasadıysa öyle yasatmaya calısıyo demek ki çak bi tane
Evet aynısı
Kendime olan sözlerimden bir taneside onun gibi olmamak. Empati yapan ve duygusal zekaya sahip olan birisiyim
Aynısını dibine kadar yaşıyoruz, bu da bizim imtihanımız.
Bakma sende git kendi hayatına bak
Erkek olsam bakardım kız olunca öyle olmuyor
Sende erkeklere bak
Benim rahmetli de öyleydi
Babalar çoğunlukla öyledir
Yo kıymetini bile demem
Alis baska yapcak bisey yok
Başlama sende annem gibi alışta alış zaten anca biz alışıyoruz millet kendini değiştirmez
Tipik türk babaları böyle
Olabilir
Doğrudur
Aynı benim babam nfkrmrk
Aynı benim babam
Kaç yaşındasın
Napyoki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?