Güncellemeler
1 yıl
İş bakıyorum yazılımcıyım İzmir çevresinde. şöyle söyleyim ekmeği niye küçük bıçakla kestin diye yeri görü inleten bir insan ve küçüklükten beri böyle olduğu için dinirlendiğde hep kalbim çarpıyor titriyorum korkudan. her gün böyle kahvaltıda kavga çıkarıyor az önce klimayı açtım diye geldi bağırdı çağırdı mesela korkudan odamdan dışarı çıkmaya bile korkuyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendine hiç o şekilde mecbur hissetme sana bakmak babanın görevi
o öyle düşünmüyor reşit oldun ben sana bakmak zorunda değilim diyor bir gün kızdım ne yapayım eskorlluk mu diye 19 yaşındayım daha ne yapıyorsan yap dedi ben para vermem.
durumumu anlatamam hayal bile edemezsiniz.
çok kötüyüm
Durumuna çok üzüldüm
Böyle babalar da varmış
bunun üzerine dışarı çok mutlu aile portresi çizdiren gülücükler saçan bir adam. acil ameliyata aldıklarında dahi gelmeme gerek var mı demişti. her gün kavga bağırıp çağırıyor hepimize sanki hayvanmışız gibi artık gücüme gidiyor ama elimden hiçbir şey gelmiyor
Baban ne kadar kazaniyir
50 bin civarı annem emeli 20 bin :(
Ee daha ne seni istemiyorlar demek ki
küçük kardeşimde var ikimizide istemiyor kendine para harcamak istiyor annemede vermiyor evi ben geçindiriyorum diyor hiçbir şey yaptığı yok her şeyi annem alır yapar alenen aldattığını biliyoruz i, para oraya gidiyor zaten yine bu durumdayız kaç kere kavga ettik savaş verdik intahara kalkıştım elin kadınlarına veriyorsun kızına veremiyorsun dedim utan nasıl bir vicdandır bu allahım
Kim gittigi kadinlar
hayat kaıdnları işte
Kac yasinda baban
59
Yuh artk
yuh değil garsonlara memura her şeye bağırıp çağıran. insanların sokakta dönüp bakarsın ya bağırıp çağıran sinirden gözü kızaran adamlar olur utanarak söylüyorum o benim babam. benim yaşımdaki kızlara eskort olarak giden benim babam baba demeye bin şahit ister allahın gücüne gitmesin ölesede kurtulsam diyorum annem o kadar iyi yürekli bir kadındır ki yinede öyle deme der.
Bir an once evleni0 kurtulursun umarim
hoşlandığım sevdiğim bana evlilik vaatler veren bir adam vardı beni yüz üstü bıraktı 2 3 hafta önce ancak o kadar kötü udurmdayım ki aşk acısı bile çekemiyorum yinede insan diyor ki bir el olsada tutup çekse kurtarsa beni bu durumdan
Baban anneni sevmiyor mu Hiç Sevmedi mi
kötü yola düşmeyi bile düşündüm ailemin haberi olmadan nasıl yapacağım bilmiyorum ama durumu hiçe saydırma sitmeiyorum ama her işe başvurdum part time dahil hiçbir iş yok yani ne yapabilirimde para kazanabilirim aklım ermiyor artık kendi alanımda şl bulmak ta o kadar zor ki tanıdık olmadan
Ne mezunusun
Iş bulunamıyor mu gerçekten her yer Cafe Restaurant
il başlarda böyle değilmiş sevecenmiş sözde düünceşliymiş ama küçüklükten beri babamın bildim bile sinirsel problemleri var anlatamam elini bıçak aldığında dahi mutfakta biz korkarız mesela o derece
benim yaşadığı mahalle küçük uzak olan yerde çık çok uzak bi kere gidip geldim deneme süreci diye 1 ay çalıştırdılar para vermediler gerçekten zor
yazılımcıyım
Destek olacaklarına yaptıklarına bak
reşit oldun ben sana bakmak zorunda değilim diyor bir gün kızdım ne yapayım eskorlluk mu diye 19 yaşındayım daha ne yapıyorsan yap dedi ben para vermem.
durumumu anlatamam hayal bile edemezsiniz. acil ameliyata aldıklarında dahi gelmeme gerek var mı demişti
çok kötüyüm. bunun üzerine dışarı çok mutlu aile portresi çizdiren gülücükler saçan bir adam.
Babalik resıt oluncaya kadar mi ne saçma düşünuyor eger senu dünyaya getirdiyse tüm ihtiyaclarini karsilamak zorunda dünyaya sen gelmek istemedin onlar seçti ve geldin 25 inede gelsin bakmak zorunda
Baban karakter yoksunu bi adammiş
Kendi meslegin varmış ayri bir eve çık bence
mesleğim yok ki işsizim sürekli iş bakıyorum her gün dua edioyurm başvuru yapıyorum 2 3 haftadır hiçbir dönüş olumlu haber yok hep torpil çok üzülüyorum allahım azıcık cebime para geçse annemide alıp gideriz diyoruz annemde çok üzülüyor çünkü damızlık hayvan gibi davranıyor annemde bizi ezdiği için suçluluk duyuyor kalp hastası oldu artık kalbi için ilaç kullanıyor bende evde tartışmak çıkmasın annemin kalbi çarpmasın diye alttan alıyorum boyun eğiyorum ama genç kız olarak ağırıma gidiyor
Boşanma davası açısın annen
annem hgçnemwyiz diye korkuyor maaşı azıcık 2 kardeşiz ve babam her şeyi alırım dedi ne yapar ede
Varlığındansa yoklugu daha iyi. Neyse kendini sıkıntılara sokma bir iş bul biraz birikim yap raya otursun her şey ayri bir eve çıkın 1 artı sıfır tarzı fiyatı daha düşük olur. Sonra boşanma davası açarsıniz hic bir sey yapamamaz. Biraz dişini sık iyi bir iş fırsati gelir ayağına belki belli olmaz
inşallah yarabbim sağolun
Gaddar insanlar anne baba olmamalı
Ne mezunusun nerde yasiyosun
İzmir yazılımcı
Aslinda bolumunde iyi yasadigin sehirde. Cok yuklenme kendine
bilmiyorum tecrübe çok arıyorlar ben hiçbir şey bilmiyormuşum gibi hissediyorum aslıda cv im iyi ama dönüş yok her gün dua ediyorum her dileğimde az da olsa para kazanmak var ama Allah beni görmüyor demek :(
Zamanla olucaktir. Sen parayi kovalama sen kariyer kovala.
yapacak bişi yok annen evlenmicekti
o da çok pişman amaboşanacak kadar parası yok o a üzülüyor ağlıyor sürekli biz ezdiridiğini düşünüyor zaten bize hayvan gibi davranıyor genç kız olarak ağırıma gidiyor
bahane hep bunlar evlenmicekti başta kesin yakışıklı diye evlendi
başta böyle değilmiş çok sevdiğini iyi davrandığını sölyüyor bende çok tartıştım ama iş işten geçti kalp hastası oldu kalp krizi riski geçirdi evdeki bu durumlardan
19 yaşındasın bime gir
Bı an önce iş bul
her işe başvuruyorum dönüş yok maalesef
Hangi üni okudunki yazikimcilar işsiz kalmaz genelde
taşra üniveriseti diyelim özelden yazabilirim ancak :( zaten Boğaziçi mezunu falan olsaydım hemen bulurdum
Üniversitenin iyi olması önemli işte. bi iş bulursun ama muhakkak üzülme uzun sürmez
nasıl nasıl ah be her duam dileğim iş bulmak az da olsa kendimi ezdirmemek annemle birlikte çekip gitmek. hayvan gibi davranıyor bize annem bile çok üzülüyor ağlıyor bizi çok ezdiği için
Benim babama benzer
ne çektiğimi bir <Allah biliyor ya :(
Ben de yüküm