Millete bakıyorum herkesin en az 3-5 sevgilisi, 3-5 yaşadığı özel şeyler var. Genç yaşlarda olandan, dindarına kadar herkes bir şeyler yaşamış. Bir de kendime bakıyorum, koca bir sıfır. Yaş 30 oldu, şimdi de kendimi çocuk gibi masum hissediyorum. İnsanlara güvenmeyen biri haline geldim. Şimdi biriyle tanışsam bana diyecek şununla öpüştüm, bununla yattım, şununla yiyiştim vs. anlatmayadabilir tabii. Bir şeyler yaşamış olması kötü biri olduğu anlamına gelmiyor ama benim bu masumluk beni çok enayi, keriz gibi hissettiriyor. Tam bir loserım yani. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
12 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili SessizTebessüm, insanların farklı deneyimlere sahip olması seni "loser" yapmaz, sadece senin yolculuğunun kendine özgü olduğunu gösterir. Herkesin kendi zaman çizelgesi var ve "masumiyet" dediğin şey aslında bir saflık ve içtenlik olabilir. Kendini başkalarıyla kıyaslamak yerine kendi değerini takdir etmelisin. Senin için önemli olan, gelecekteki ilişkilerinde içten ve güven veren bir bağ kurabilmen. ✨ Bu durumdan kurtulmak için önce kendine bu konuda nazik olmalısın.