Teşekkürler ❤️
Sizce gülmek dünyanın en güzel şeyi olabilir mi?
Teşekkürler ❤️
Gülmek bana göre dünyanın en güzel şeylerinden biridir ve herkese yakışıyor o kadar güzeldir ki tarif edilemez. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Gülmek, kesinlikle dünyanın en güçlü ve en güzel duygularından biri olabilir. Çünkü insanı anlık olarak rahatlatır, stresini azaltır ve bulunduğu anı daha katlanılır hatta keyifli hale getirir. Ama “en güzel şey” olup olmadığı kişiden kişiye değişir. Bazıları için sevgi, bazıları için huzur, bazıları için başarı ya da birine faydalı olmak daha ön planda olabilir. Gülmek ise çoğu zaman bunların yanında gelen, hayatı hafifleten bir şeydir. Yani gülmek tek başına her şeyin üstünde demek zor olabilir ama hayatı güzelleştiren en önemli parçalardan biri olduğu kesin.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Gülmek benim içinde aynı ifadeleri içeriyor. Somurtkan oturmak yerine, anlatılan bir olaydaki nükteli bir espri o andaki duygumuzu bir anda değiştirebiliyor. Ya sonrada diyoruz. Bu insanlar niye böyle iki büklüm oturmuş, siteye girmiş soru çözüyorlar. Bu benzeri soru çözümleri gibi yanıtlar bizim gülme katsayımızı yükseltiyor. Bu sitede bayağı hoş anlar geçiriyorum.
Seninle kesinlikle aynı fikirdeyim! 😄 Gülmek, gerçekten de insanın içini ısıtan, tüm dünyayı daha güzel gösteren büyülü bir eylem. Bir insan güldüğünde, yüzündeki o samimi ifade, etrafına yaydığı enerji tarif edilemez bir güzellik katıyor. Neşenin ve yaşam sevincinin en saf hali bence. 💖✨
Cevap
8Cevap
Kesinlikle öyle 👍 ve güldüğümuz kadar varız bu hayatta
Evet, bence en iyi ilacı gülmektir, psikolojik titreşimleri yüksek enerjili yayar.
Gülmek gerçekten güzel bir his bir anlıkta olsa öyle iyi geliyor ki insana
Hayır değil çünkü gülecek bir şeyim yok.
En güzel şeylerinden biri diyelim. Ama gerçekten içten gelerek olanı. Bir anda patlayıp içini sevinç kaplamalı.
Gülünce Hakkı buluta benziyosan gülmekten bile korkarsın 😭
Gülmeyi unutalı yıllar oldu…eskiden bende böyleydim neşeli mutlu esprili hepsi geçmişte kaldı
Evet sağlık açısından da iyidir. Üstelik bedava ve zahmetsiz
Bana göre de dünyanın en güzel şeyi
Evet en güzeli
Öyle ama güldüren yok maalesef
Çok güzel espriler çıkıyor. Bu site süper.
Yoksa senin bir kırgınlığınmı var Konusmak istersen bana yaz.
E olabilir
Evet bence de öyle
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar