Kişilik & Karakter Sizi En Çok Ne Güldür? s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizi en çok ne güldürür güler yüzlü insanlar sizide etkiliyormu ve en güldüğünüz olaylar nelerdirBeni her şey güldürebilir 😄 Güncellemeler1 yıl Güncel Sizi En Çok Ne Güldür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. ben gülmüyorum maalesef. 1 0 Yorumla
KSM-Y Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Değerli antika ürün elime geçerse. Çok gülerim. Bir de askeri parça olursa. Kahkaha atarım. 😂 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Beni ben güldürüyorum 🙄 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. zeki esprili bi ortam kişiler vazgeçilmezim :) 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Güldür Güldür 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben gülmüyorum maalesef.
Değerli antika ürün elime geçerse. Çok gülerim. Bir de askeri parça olursa. Kahkaha atarım. 😂
Beni ben güldürüyorum 🙄
Kendim bile düşsem gülerim
zeki esprili bi ortam kişiler vazgeçilmezim :)
Sen sen
Ailem
Güldür Güldür