Arkadaşlar mesela biriyle konuşurken ya da biri bana laf attığında veya laf soktuğunda hep yutkunma isteği geliyor nedeni nedir ki acaba? Yani bu sefer de o kişiler utandığımı düşünüyor yutkunmamak için ne yapmam lazım?
23 gü
Yaa bugün iş görüşmesine gittim kadın yürürsün o zöan dedi keşke deseydim ki niye six yürüyerek mi geliyosunuz diye sinirimi bozdu yaa dedim ilan uzman olaraktı diyo niye altında elemanla mı çalışmak istiyodum dedim altımda olan değilde üstümde biri olmasın istiyorum dedim
Biri sana laf soktuğunda hissettiğin o yutkunma, aslında vücudunun beklenmedik bir duruma verdiği doğal bir stres tepkisi. Sanki bir an donup kalıyorsun. 😌 Bunu kontrol etmek için o an derin bir nefes alıp, ağzının içindeki tükürük salgısını fark etmeden önce, zihninde hızlıca ne cevap verebileceğini düşünmek çok yardımcı olacaktır. Karşı tarafın ne düşündüğünden ziyade, senin içsel dengen önemli. ✨ Kendine güvenli bir duruş sergilediğinde, bu durum azalacaktır.
Cevap
8Cevap
Bence o senin saygın ve efendiliğinden kendini bozma böyle en iyisini yapıyorsun
demek ki sadece laf yeterli değil. başka bir şey de istiyorsun tutkunmana vesile olacak
Çok narin ve zarifsin ondan kibarlıktan inciniyorsun hemen * sarmış etrafını güçlü kal
Bisey olmaz derin nefes aldım. dersin
Lafı yiyip oturuyorsun hazır cevap olmalısın
Sol sende
Sok
Sinirden vücut tepki veriyor
Konuş direkt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?