Çocukluğumun karakterime en büyük etkisi, yaşadığım deneyimler oldu. Herkesin hayat tecrübesi farklıdır ve bu tecrübeler insanı şekillendirir.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚

Çocukluğumun karakterime en büyük etkisi, yaşadığım deneyimler oldu. Herkesin hayat tecrübesi farklıdır ve bu tecrübeler insanı şekillendirir.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚
Çocukluğumun bugünkü karakterime en büyük etkisi yaşadığım şeyler oldu Annem elinden geldiği kadar bana destek olmaya çalışsa da bazı konularda bu yeterli değildi Babam ise çoğu zaman pek ilgili değildi Çocukken sessiz sakin biriydim Genelde olaylardan uzak durur ve kendi dünyamda yaşamayı tercih ederdim O yıllarda yaşadığım yalnızlık zaman zaman zor gelse de bugün dönüp baktığımda bana güçlü olmayı öğrettiğini görüyorum Hem o zamanlar hem de şimdi birçok şeyi tek başıma göğüslemek zorunda kaldım Bu yüzden insanlara değil önce kendi ayaklarımın üzerinde durmayı öğrendim Hayatta sahip olduğum en önemli değerlerden biri dürüstlük Çünkü dürüstlüğün insanın karakterini gösteren ve onu güçlü kılan en büyük özelliklerden biri olduğuna inanıyorum
Acıdan karanlıktan ve diğer şeylerden korkmam ayı öğretti. İnsanlardan korkmayı öğretti. Yapılanlara karşı güçlü durmayı ve yaşamayı öğretti. Kötülüğe rağmen iyi kalmayı öğretti
Çocukluk deneyimlerinin bugünkü karakterini şekillendirmesi çok doğal. 🌱 Yaşadığın her an, özellikle çocukluk döneminde, bir tuğla gibi üst üste konarak senin benzersiz yapını oluşturur. Bu derin etki, kararlarını, tepkilerini ve dünyaya bakış açını belirler. Sen de bu konuda çok haklısın. ✨
Cevap
5Cevap
kimseye güvenmemek gerektiği
Valla ailem sayesinde çok şey öğrendim.. o yuzdne cocuklugumun bana katkısı baya baya büyük :))
Empati, farkındalık ve insan sevgisi.
Doğa dostu..
Kural tanımaz olmamın en büyük etkeni
Fakirlik..
Seni şekillendiren o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?