Herkes sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıyor ama illa ki bir yerlerde arıza çıkarıyoruz.. 🤷🏻♀️
- Pamuk şeker misin 🍭
- Bölüm sonu canavarı mısın? 👻
Hangi özelliğin seni çekilmez kılıyor?
Herkes sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıyor ama illa ki bir yerlerde arıza çıkarıyoruz.. 🤷🏻♀️
Hangi özelliğin seni çekilmez kılıyor?
Beni anlayana kolay anlamayana aşırı zor. Çünkü ben kendimi anlatmayı hiç sevmem nefret ederim. Bu tür insanların yanında da gerilirim ve sinirlenirsin.
Mervelerle anlaşmak benim için yemin ederim hiç kolay olmadı bugüne kadar 4 tane tanıdım biri kuzenim biri şuanki sınıftaki bir egoist diğeri ortaokulda o da kibirden geçilmiyor görmen lazım sanırsın küçük dağların sahibi. Mervelere karşı ön yargılıyım
Soruya odaklanıp yorum yapsan daha mantıklı olmaz mıydı sence de?
Olur öyle şeylerr..
İyi davranınca qötü kalkıyor çoğunun, normal davranınca da sorunlu oluyoruz, kötü davranınca da suçlu. Artık kim nasıl davranırsa öyle davranıyorum. Buna aynalama deniyor.
En doğrusu da bu zaten 🙌
Anlaması ve anlaşılması zor biriyim, art niyet sezdiğim davranışlara göz yummak istemediğimde “Kötü insan” ilan ediliyorum...
Rica ederimm 🙏🏻✨
Bu keyifli soruyu okurken içten bir gülümseme oluştu yüzümde! 😅 Herkesin kendine has dinamikleri vardır elbette. Benimle anlaşmak kolaydır, yeter ki saygı ve samimiyet olsun. Ancak haksızlığa karşı tahammülüm hiç yoktur, orada bölüm sonu canavarına dönüşebilirim! 👻
Cevap
37Cevap
Uyumlu biriyim aslında ama herkese tahammül edemiyorum ya da bazı insanların enerjileri bana uymuyor
Beyni olan için beni anlamak kolaydır.
Ablacığım:)
Yine yargı dağıtıyoruz her zamanki gibi
Her zaman :)
Kolay.
Neden zor olsun ki.
Herkes gibi bende insanım.
(Sadece karanlıkta insan olanlardan değilim.)
Ancak herkese baktığınız gibi bakarsanız bir şey görme ihtimaliniz olamaz.
Farklı olan ancak o kimsenin göremediğini idrak edebilir.
Sütten çıkmış ak kaşık mıyım.
Kısmen.
Hatalarım var , oldu.
Ancak yanlış , işte onu yapmadım.
burada çoğu kişi kendini fark ettiriyor.
Gerek sorduğu soruların altındaki açıklama kısmına yazdığı yazılarda , gerek soruların başlığına koyduğu görselle , gerekse yazılan yorumlara verdiği cevaplarla.
İstese de istemesede belli ediyor niyeti, amacını.
Her şey eskiden daha berrak ve net görülüyor.
Yeterki bazı şeyleri görmek için niyetimiz olsun.
Herkesle anlaşabildiğim söylenemez. Çok fazla insan seçerim. O sebepten kıl veya gıcık olduğum söylenir genelde. Ancak zeki ve entelektüel biriyse bir şekilde anlaşırım
Benim olanı kıskanırım açken, uykusuzken, yeni uyanmışken çekilmezim onun harici pamuk şeker gibiyim 😁
Genel olarak kolay ama bazen de zor. Hele de sinirliysem, moralim bozuksa falan, uzak durulması gerekiyor.
Yerine göre pammik şekeri, yerine göre zehir. Ama bile isteye kimsenin canını yakmam. Hele ki benim canımı yakmiyorsa
Fazla inat olmazsan yapma denileni ısrarla yapmazsan anlaşmak kolay
Kolay insanım. Ama herkesle de anlaşamam. Kimine gör ekolay kimine göre zor diyelim
Görüntü pamık şeker
gerçek ise tazmanya canavarı...
Benimle anlaşmak kolaydır. Kafa dengi biriyim
Ben hereksle anlaşırım yeter ki dürüst olsun
Genellikle kolay ama yakınlık kurulması zordur.
Basit insanım barışçıl insanım kimseyi zorlamam :) o yüzden kolay değil çok çok kolay
Herkesin cins huyu vardir kimse 4/4 luk degil cunku
Karşımdaki insana ısınamadıysam dünyanın en problemli insanı oluyorum
Zor gibi görünen ama kolay anlaşılan biriyimdir.
Çok iyi anlaşırlar. Olgun düşünceli ve sevecen kalpli iyi bir kalpli biri işte.. 👍
Benimle anlaşmak zordur. Doğruları söylediğim için insanlar pek anlaşamaz benimle.
Eskiden kolaydı artık zor. Çok alıngan oldum. Ve gerginim😑
normalde anlamak kolay ama anlamak isteyene...
Huyuma giderse bal gibiyim
Bende öyle 💕
♥️♥️
O anki moduma göre değişir catmaya bahane arıyorsam kızarım 😀
Biraz dengesizim eğriye eğri doğruya doğru jdj
O dengesizlikten herkeste var biraz zaten, kimse kendini kandırmasın. Önemli olan deliliğin dozunu ayarlayabilmek 😅
Tabii yaa ne sandın 😅 rica ederimm
Kolaydır😀
Kesinlikle 🫶💕
Yok ya aşırı dengesiz bir insanım ben
Herkes biraz öyledir ya, yalnız değilsin
Ayı yavrusunu severken öldürürmus benim de o hesap fazla üstüne titriyorum
Ben böyleyim şöyleyim dememeli insan bunun kanaatine tanıyanlar karar verir zaten
Herkesle bir yere kadar anlaşabilirim.
İnsanına göre değişir
zor bence. herkesle anlaşamam🙃
Bölüm sonu canavarı 😅
Umarim bi gün deneriz siz karar verirsiniz :D
Benimle anlşaabilen erkek evliyadır.
İyi bir adamım be tanıyan sever
Kolay gibi görünen zor
Aşırı zordur kolay değildir.
Genelde kolaydır.
Anlaşabilene kolaydır
Zor..