Bu karşımda ki kişiye göre değişir. Ben biraz da insanların yansımasıyım diyeyim. Eğer karşımda ki kişi dürüst, tutarlı ve beni anlayan birisi ise güler eğlenir, çok güzel de sohbet ederiz. Ama karşımda ki insan tutarsız, ille benim dediğim olsun, işime geldiği gibi olsun, karşısını anlamayım derse o kişi hayatımda olduğu sürece sadece zulüm olurum. Beni tanıdığına pişman olur, tövbe eder.
İnsan anlaşmak isterse bir şekilde yolunu buluyor aslında uzlaşmacı olmayan bir insanla bile anlaşabilirsin ancak yaklaşım önemli ve doğru kelimelerle anlaşma zemini oluşturabilir insan gerçekten anlaşmak niyetindeyse..
konu bensem aslında benimle anlaşmak kolaydır çünkü beklediğim şeyleri bir insandan net şekilde söylerim beklediklerimi yapması uzlaşmacı olması sorunlar karşısın da ise dürüst olup iyi niyetini göstermesi anlaşma yolunu bulması kolay..
Ancak ısrarla ne dediysem tersini yapıp dünyanın merkezinde olduğunu sanarak öyle davranmaya devam etmesi benim uzlaşmaz bir konuma getirir ki o noktadan sonra dünya yansa umurumda olmaz
Bir koç burcu olarak gerçekten benimle anlaşamayan hiçbir insan kimseyle anlaşamaz biz karşımızda kim olursa olsun hep iyi niyetle yaklaşır iyi niyetle bakarız ve özümüzde bizim iyilik vardır bu yüzden bu hayatta o kadar çok zorluklar gördük ki yaptığımız iyiliklerden dolayı ve halen ben yaptığım iyiliklerden dolayı çekmiş olduğum sıkıntılarım bile vardır artık biz koçlar dost kazığı yemekten usandık 🥰
Ama gerçekten öyle en son güvendiğim ekmek kapısı açtım ve gerçekten o kadar destek verdiğim emek sarf ettiğim kişi 75.000 lira kazık attı s***** oldu gitti