"İnsanları açabilseydik, içlerinde manzaralar bulurduk" der Agnès Varda.
Peki sizin içinizi açsak, nasıl bir manzara beklerdi bizi?

"İnsanları açabilseydik, içlerinde manzaralar bulurduk" der Agnès Varda.
Peki sizin içinizi açsak, nasıl bir manzara beklerdi bizi?

Şöyle bir manzara ile. Siyah bir sonsuzluk.
Üzdü :/
:/
Herkesin istediği ve aynı şekilde istemediği bir manzaraya şahit olmanız muhtemel.
Benzetmek gibi olacak fakat (hem mutlu olmak isteniyor ama içinde kaosta kavgada streste olsun isteniyor.) Anlamak isteyen dinlemekten ziyade yaşar ve görür.
Ancak şunu söylememde yarar var , ciddi değilse o kişi kurcalamasın.
Çünkü kalp oyuncak değil.
Bu devirde ciddi birini bulmak da zor.
Aslında her devirde her çeşit insan bulunur.
Sadece insanlar görmek istedikleri pencereden bakmayı bırakması lazım.
Zahiri olarak görebilseydik, insanoğlu varolmazdı.
Veya muazzam bir tevekkül sahibi olurduk.
Ve görünüşün aldatıcı olduğunu anlardık.
İçimi açabilseydin, sanırım seni ilk olarak gün batımının kızıla boyadığı sakin bir deniz manzarası karşılardı. 🌅 Hemen yanı başında, hem fırtınaları atlatmış yaşlı ve bilge ağaçlar🌳 hem de her mevsimden renkli çiçeklerle dolu 🌸, daima umut yeşerten bir bahçe görürdün. Derin ve canlı bir denge. ✨
Cevap
16Cevap
Açmayın, içimde O'nu saklıyorum.
O kim🙄
Sevdiğim 😏
Vayy bee🥲
😏 tıka basa O'nunla doluyuz efenim..
Allah taşırıp çoğaltsın efenim😌
♡:)
☺️🌸
Resmiyette bana ait olan 100 milyon doların paletlerle taşınıp bir alana toplandığı manzara içimi müthiş açardı 😂😂
Hayaller, hayatlar😅
Olsun efenim ağızdan çıkan her şey dua yerine geçer. Belli mi olur belki hayaliniz gerçek olur :))

Böyle bir şey olurmuş.
Yıkıntılar var ama orada bir anka kuşu da görüyorum ☺️
Ben senin güçlü olduğunu biliyorum zaten☺️ Annem hep ayın 15'i karanlıksa, 15'i aydınlıktır der. Umarım aydınlık günlerin çok çok yakındır🙏
☺️🌸
Bağursağı açarusan olacağh ulağn biğelliğ, gokar insan, pis kokar.🙂
Bide anlasak yazdığını :))
Ben de ne yazığımı unutmuşum.
Bağırsağı açar, göreceğni görürsün diyor, zorlama diyor.
Vakti zamanında para ile işi olmayan çok füzgün ama hagif kırık bir alim olan Behlül Dana'ya halife "seni vezir yapayım der. O da arkadaşlara bir sorayım" cevabını verir ama halife bilir ki bunun hiç arkadaşı yok! merak eder, işinde ehil bir asker görevlendirir; "git şubu takib et bakayım kime danışacak? Behlül Dana uzaklaşır, bir helaya varır içeri girer, bir süre sonra çıkar, abdest alıp, huzura tekrar gelir. " Ben bu görevi kabul edemem" der[. Harun Reşit askere sorar; " bu kime danıştı da böyle bir görevi reddeder?" der." Helaya gittş sultanım" cevabını alınca Behlül evet hela gidip hacetlere sordum, onlar da bana " biz en güzel yiyeceklerdik, kokumuz çok vüzeldi, itibarımız çoktu ama ne zaman insan içine girdik, bu bis kokar leş hale geldik, sen sen ol, insan içine girme dediler" demiş. 🙂
Güzelmiş :)
Benim için 4 halife vardır. Diğerlerini halife olarak adledemem.
Onu mu diyorum, halifeye yaptıkları" diyorum ayrıca Harun reşit ve 2. Ömer adalet konusunda kendi aleyhlerine bile adil olabilen çok önemli halifeler. Bu arada 2. Ömer babadan halife deildi, dedesi hz Ömer idi. Üstelik dünya tarihinde adaleti ve azad ettiği köleler bakımından çok meşhur dur.
Bilmem benim için Hz. Ali'den sonrası yok.
🤷♀️
Bakarız 😏
Çok üzülürdünüz be.
Bir yanımız yaprak döker bir yanımız bahar bahçe.
Deme öyle 🥲
Geçti geçti :D
Ne kandırıyorsun madem :))
Güzel kalbini yokladım :D
Yerindemiy miş :))
Hep öyleydi :)
☺️
Otopsim yapılacağı zaman senin girmene izin vereceğim
Söz mü?
🤞🏼
👍
...
Bahar bahçe de değilim yaprak da dökmem aslında. Genelde birbirini yiyen insanlığı gülerek bir köşede seyrediyorum diyelim.
Bir pazarı, mahşer yeri, ana baba günü gibi bir manzara olurdu sanırım
Her insan, ayrı bir dünyadır. 👌
Kesinlikle 🌸
Genelde gül 😊
☺️
İri memeli hatunların anıları..
Bilmem içimi ben de göremiyorum
Güller açmadığı kesin
Deniz manzarası
Yıkılmış dağlar pişmanlıklar hatalar
Gökyüzü
Karmaşık