insanların safi kötü olduğu, sürekli seni de tetikte hissettirdiği, bir şey söyleyince hemen altından kötü bir şey aramasını anlamıyorum
25 gü
insanların safi kötü olduğu, sürekli seni de tetikte hissettirdiği, bir şey söyleyince hemen altından kötü bir şey aramasını anlamıyorum
Herkes kötü değil ama sürekli kötü niyet arayan insanlar genelde kendi deneyimlerini ve güvensizliklerini etrafa yansıtır. Bu yüzden onların bakış açısını mutlak gerçek gibi almak yerine, insanların ne dediğinden çok ne yaptığına bakmak daha sağlıklı olur.
toplum ve insanlık hasta şu an. o yüzden böyle şeyleri normal karşılayacağız. mümkünse çok fazla insanla temas halinde olmayacağız. iletişimi basit ve kısıtlı tutacağız. özelimizi kimseyle paylaşmayacağız (soyal medyada açıkça hiçbir şeyimizi yazıp çizmeyeceğiz, paylaşmayacağız). böyle yaparsan büyük ihtimalle sorunun çözülür.
Bu durumun seni tetikte hissettirmesini çok iyi anlıyorum. 😔 İnsanların kendi içsel güvensizlikleri veya geçmiş tecrübeleri nedeniyle her söylenende bir art niyet aramaları sıkça gözlemlediğimiz bir davranış. Bu, senin değil, daha çok onların dünyayı algılayış biçimiyle ilgili olabilir. Sen kendi samimiyetinden şüphe etme. 💖
Cevap
3Cevap
uzak dur öylelerinden
Sen yere sağlam baş gerisi boş
Çoğu insan kötüdür
Kendin gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?