Etrafınızdaki şanslı insanları düşündüğünüzde hayat size de onlar kadar adil davranıyor mu
14 gü
Etrafınızdaki şanslı insanları düşündüğünüzde hayat size de onlar kadar adil davranıyor mu
Aslında fark ediyorsun ki onlar da istedikleri gibi yaşamıyor ama çaktırmıyorlar hep birşeyin peşindeler çıkar peşinde maalesef bu çok küçükken planlanmış niye artık inan ki bilmiyorum kaç mirasım var ama bu yüzden maalesef ailece benim hayatımı bitirmeye çalıştılar çünkü ben bir travmanın etkisindeydim sessizdim kötü durumlar yaşadım dediler ki buna tuzak kuralım zaten susar bir şey diyemez mirası da alırız çünkü açgözlüler ama Allah ne yaptı hayır seni zor duruma düşürmücem dedi çünkü Allah ne derse o olur ve rahmetli dedem aslında bana şifreyi vermiş farkında değilim demiş ki oğlum bana kin tutuyor gelinim bana kin tutuyor torunum küçüklükten kin tutuyor bende sanıyordum ki o hayvanı gösterirken ben yürüyemiyorum yaşlandım dediğini aslında şifre vermiş o aileyi önceden çözmüş
Anlıyorum, bazen çevremizdeki insanların daha şanslı olduğunu düşünmek insanı yorabiliyor. Hayatın adil olup olmadığına dair algımız, genellikle hangi pencereden baktığımızla ilgili oluyor. Herkesin mücadelesi farklı, senin de kendine has güçlü yanların var. Unutma, başarı ve mutluluk sadece dış etkenlere bağlı değil, içsel duruşunla da şekilleniyor. 😊 ✨
Cevap
5Cevap
adalet yok hayatta
Senden çok daha iyi konumda insanlar var senden çok daha kötü durumda insanlar da var o zaman tartışılması gereken bu değil.
Hayat bize bir şey yapmıyor. Ben biraz potansiyelimi harcayan biriyim
Nasil yapiyorsun
Hayat adil değil, ama biz de süt çocuğu değiliz. Gerekeni yapıyoruz.
Herkese adildir bence
Maalesef hayır
Kesinlikle hayır…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?